Hatha Ioga

El ioga més tradicional, originari de l’Índia, els fonaments. És la pràctica base de totes les disciplines, amb postures i respiracions diferenciades, que es mantenen el temps suficient per conèixer els seus detalls.

Kundalini Ioga

Conegut com el Ioga de la Consciència. Portat a Occident l’any 69, amb sèries fluides i dinàmiques (Kriyes) dissenyades per assolir un objectiu en concret i despertar l’energia vital, activant el circuit de cadascun dels nostres txakres. Tipus de pràctica molt completa ja que combina postures, respiració, vibració de mantres, relaxació i meditació.

Vinyasa Ioga

El vinyasa o flow ioga és un estil de ioga modern i actiu que consisteix a fluir amb el moviment, sincronitzant-lo amb cada respiració, derivant així en seqüències dinàmiques. Cada inhalació i exhalació crea un moviment específic, derivant de forma orgànica en una harmoniosa dansa iòguica.

Sivananda Ioga

Portat a Occident a finals dels anys 50, les classes comencen amb pranayama (exercicis de respiració conscient) seguits de salutacions al sol, amb seqüència bàsica de 12 postures que treballen els txakres i es mobilitza la columna en totes les direccions. La postura de savasana, o postura de relaxació, es realitza no sols en finalitzar la pràctica sinó també entre postures, per així equilibrar l’energia a través de l’acció/ relaxació.

Ashtanga Ioga

És un tipus de ioga intens i actiu, conegut com el ioga dels 8 membres, ja que se basa en els ioga sutras de Patanjali. Són diferents sèries predefinides que es realitzen de manera molt fluida i contínua. Pràctica intensa, on moviment i respiració han d’anar perfectament coordinats.

Yin Ioga

Sèrie de postures de terra que utilitzen l’exhalació per a relaxar-nos, deixant que sigui la gravetat la que faci el treball d’estirar musculació, tendons i lligaments en la seva justa mesura i sense aplicar excessiva pressió.

Pràctica interior, amb períodes de temps en els que mantenint les postures tindrem l’oportunitat d’exercitar l’observació equànime dels nostres pensaments, convertint així cada postura en una petita meditació.

Unnata Ioga Aeri

És un tipus de ioga que evoluciona a partir del mètode tradicional introduint l’ús d’una hamaca de tela d’acrobàcia aèria per a recolzar el pes del cos i per a assolir moltes de les postures, que al terra requereixen temps de pràctica i constància. Amb l’abraçada de la tela les podem aconseguir des del primer dia. Unnata, en sànscrit vol dir elevat, tant espiritual com físicament. El ioga eleva el nostre esperit i l’hamaca eleva el nostre cos.

Khatva Ioga Restauratiu

Khatva és el terme sànscrit per definir el bressol, en el que es descansa i es restauren les energies per a continuar creixent. Pràctica inspirada en el Ioga aeri, el Yin Ioga i el Ioga restauratiu, on es practiquen postures molt passives i lentes, utilitzant l’hamaca com a suport, per facilitar, comprendre i ajudar a mantenir les assanes durant més temps, ampliant els seus beneficis.