Al servei de la teva salut, benestar i creixement personal des del 2006 a Girona

Cada dia més persones se senten interessades pel ioga i les seves motivacions són molt diferents: estrès, rigidesa corporal, ansietat, interès per aconseguir una ment meditativa… El ioga té merescuda fama de ser la panacea: ensenya als pulmons a respirar plenament, desfà el nus de l’estómac, tracta el cos amb fermesa i flexibilitat, treu el pes de sobre les espatlles, és bàlsam per als nervis i calma el discurs mental.

Podem entendre al ioga com una disciplina holística respectuosa amb la veritat de cadascú. No afegeix res al teu sistema sinó que posa en evidència els entrebancs que impedeixen que ens puguem veure neutralment. Quina sorpresa, vas buscant flexibilitat per la teva esquena i et trobes a tu mateix.

Perquè Happy?

El “happy” del nostre nom no és més que la voluntat de ser clars respecte al que és el nostre propòsit i el que creiem que el Ioga pot fer per tu; potser millori la teva columna, t’ajudi a superar una crisi emocional o reguli les teves addiccions, però sobretot et mostrarà un camí pacífic cap a tu mateix, o el que és el mateix, cap a la felicitat.

Ioga a HappyYoga Girona

Som un centre de ioga especialitzat a donar classes regulars i també en formar a professors. Fem Ioga per a tots els estats i edats, en diferents disciplines que afavoreixen la salut de la columna, la nostra flexibilitat, la nostra circulació i la nostra capacitat de meditació.

Hi ha postures que involucren les cames i que estan destinades a desobstruir el sistema circulatori sanguini, postures de ioga que involucren els braços afavorint el funcionament del cor, postures de ioga que estimulen i equilibren el sistema endocrí i molts exercicis de respiració iòguica (pranayama) que aporten salut a la psique i claredat a la ment.