HappyYoga girona

Qui som?

Al servei de la teva salut, benestar i creixement personal des del 2006 a Girona.

Ens agrada presentar-nos com una Escola de Vida Iòguica, que comparteix aquesta tècnica ancestral amb respecte i flexibilitat, tant a l’estora com fora de l’aula.

Estem especialitzats a donar classes regulars i també en formar a nous professors/es. Fem Ioga per a tots els estats i edats, en diferents disciplines que afavoreixen la salut de la columna, la nostra flexibilitat, la nostra circulació i la nostra capacitat de meditació.

Cada dia més persones se senten interessades pel ioga i les seves motivacions són molt diferents: estrès, rigidesa corporal, ansietat, interès per aconseguir una ment meditativa, dolor… El ioga té merescuda fama de ser una cosa bona: ensenya els pulmons a respirar plenament, desfà el nus de l’estómac, tracta el cos amb fermesa i flexibilitat, treu el pes sobre les espatlles, és bàlsam per als nervis i calma el discurs mental.

Som i fem ioga

Totes les postures de ioga (àssanes) afavoreixen la salut de la columna, la nostra flexibilitat, la nostra circulació i la nostra capacitat de meditació. Hi ha postures que involucren les cames i que estan destinades a desobstruir el sistema circulatori sanguini, postures de ioga que, a través dels braços, afavoreixen el funcionament del cor, postures de ioga que estimulen i equilibren el sistema endocrí i molts exercicis de respiració iòguica (pranaiama) que aporten salut a la psique i claredat a la ment.

 

Podem entendre al ioga com una disciplina holística respectuosa amb la veritat de cadascú. No afegeix res al teu sistema sinó que posa en evidència els entrebancs que impedeixen que ens puguem veure neutralment. Quina sorpresa! Vas buscant flexibilitat per la teva esquena i et trobes a tu mateix/a.

Per què Happy?

El “Happy” del nostre nom no és més que la voluntat de ser clars respecte al que és el nostre propòsit i el que creiem que el Ioga pot fer per tu; potser millori la teva columna, t’ajudi a superar una crisi emocional o reguli les teves addiccions, però sobretot et mostrarà un camí pacífic cap a tu mateix, o el que és el mateix, cap a la felicitat.

Potser hauràs vist altres escoles Happyyoga a Barcelona…No, no som franquícia. Som un grup de ioguis, formades en la mateixa escola, que ens hem unit per inspirar-nos i recolzar-nos. Cada Happyyoga té la seva pròpia direcció i personalitat però compartim un fil invisible que ens uneix i ens expandeix.

Aquí a Girona trobaràs la nostra escola, amb dos centres, un al carrer Sant Agustí, 40, inaugurat l’octubre del 2006, i l’altre a l’avinguda Sant Narcís, inaugurat el gener del 2020.

Tots dos han servit per aconseguir l’Homologació com a Escola Oficial de Formació en Certificat de Professionalitat en Instrucció en Ioga, l’única en poder formar i expedir la titulació oficial de grau professional nivell 3, amb accés directe al ROPEC (inscripció necessària per poder impartir classes de ioga dins l’àmbit estatal)

Som franquícia?