Formacions

Formació Professional | Curs de Ioga | Instrucció per professors

formació girona ioga yoga professional
formació girona ioga yoga escola professors

Escola de Vida Iòguica Ioga i Creixement Personal

HappyYoga Girona és una escola de vida iòguica amb més de 20 anys d’experiència formant a professors com a professionals i com a persones.

Formem professors de Ioga de diferents disciplines. Des de 2016 som entitat col·laboradora del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per impartir cursos de formació per a l’ocupació.

Som l’únic Centre de Formació Professional Oficial Homologat a la província de Girona.

Pròximes formacions...

La Formació en Instrucció de Ioga permet contactar amb l’essència del Ioga i conèixer els aspectes pedagògics necessaris per a poder ser Professor de Ioga. És una formació professional basada en el Hatha Ioga on també es tracten aspectes d’altres llinatges.

formació professors ioga girona instruccio professional certificat escola

Certificat Oficial de Professionalitat

i inscripció directa al ROPEC

Formació per a professors de Ioga Aeri Unnata ®

Curs dirigit per Montse Lominchar on aprendràs a utilitzar l’hamaca del Ioga Aeri com a eina a les teves classes de Ioga, integrant-la en el teu propi estil de pràctica, sent fidel a l’ancestral filosofia del Ioga, evitant l’efectisme artificial i conservant aquesta sensació de relaxació, rejoveniment i vitalitat que s’obté a les autèntiques classes de Ioga.

En el Khatva Ioga o Ioga Restauratiu utilitzem una hamaca com a eina de suport i aprenentatge. És un estil de ioga inspirat en el Ioga aeri, el Yin Ioga i el Ioga Restauratiu, aquests últims són estils de ioga en els quals es practiquen postures o asanes molt passives i lentes.

Amb aquesta formació (La ruta de la Shakti) impartida per Usha Esún augmentaràs la teva comprensió del perquè i per a què dels aspectes Yin i Yang relacionats amb la pràctica del Ioga. Sabràs com ensenyar i practicar Yin Yoga de manera segura i eficaç.

Des de la nostra escola donem suport a la idea que el moviment del cos a Ioga té el propòsit de despertar l’ésser energètic que som per poder expandir la consciència.

Aquesta Formació explora cadascun dels 7 txakres, l’aura i les bases de la Filosofia de Patanjali des de tres perspectives iòguiques.

L’ astrologia intuïtiva Vedanta ens ajuda a reconèixer qui som realment. Ens ajuda a trobar les eines que ens permeten ser lliures, incrementant el nivell de presència educant la ment a estar aquí i ara.

Ens ajuda a promoure el no-dubte i la seguretat personal, al ser conscients dels propis dons i talents, i utilitzant la intuïció, el discerniment i la comprensió.

No et perdis cap formació!

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota la informació sobre les nostres formacions