formació professional khatva ioga girona yoga

Formació Khatva Yoga

Matricula’t aquí:

(Montse Lominchar)

El Khatva Ioga o Ioga Restauratiu

Khatva és el terme sànscrit per a definir bressol, hamaca, gronxador. Hem triat aquest concepte per la seva relació amb el primer llit en el qual es descansa i es restauren les energies per a continuar creixent.

En el Khatva Ioga o Ioga Restauratiu utilitzem una hamaca com a eina de suport i aprenentatge. És un estil de ioga inspirat en el Ioga aeri, el Yin Ioga i el Ioga Restauratiu, aquests últims són estils de ioga en els quals es practiquen postures o asanes molt passives i lentes, amb suports o sense (bolster, manta, maó, etc.) i que es mantenen durant períodes de temps més llargs que en altres estils de ioga. Aquest període pot variar entre un i cinc minuts o més, depenent del nivell de pràctica dels ioguis.

Beneficis del Khatva Ioga

Les postures, per si mateixes, apliquen una pressió moderada als teixits connectius del cos (els tendons, les fàscies i els lligaments) amb l’objectiu d’augmentar la circulació en les articulacions i millorar el seu estat, però a més l’hamaca exerceix pressió extra sobre la pell i els músculs, estimulant i augmentant encara més els beneficis de la pràctica.

Amb els seus llargs períodes de quietud, també posa èmfasi a conrear una actitud meditativa, ajudant a mantenir una major consciència del silenci intern i afavorint l’estat “neutre” que la tècnica de ioga precisa.

En el Khatva Ioga utilitzem l’hamaca com un suport, per a facilitar, comprendre i ajudar a mantenir les asanes durant més temps, ampliant els seus beneficis. L’hamaca es converteix en una gran eina d’aprenentatge.

En el Khatva Ioga es redueix l’ansietat i l’esgotament i es rebaixa l’estrès, a l’ésser una forma molt suau de ioga que usa l’hamaca com a suport, aquesta pràctica indueix a una relaxació física i mental profunda.

Dates i horaris

El 14, 15 i 16 d’octubre del 2022.

De 9:30h a 18:30h, amb 1 hora de descans per dinar.

CENTRE:

HappyYoga Girona Sant Agustí

Condicions generals

 • Ser professor/a de Ioga
 • Cal complir amb totes les activitats del curs
 • Material Didàctic: L’alumne ha de conèixer que per a aquest Curs se li lliurarà material didàctic protegit pels drets d’autor. – Aquest material només estarà a la disposició de l’alumne i de cap manera serà utilitzat o compartit amb cap altre individu o persona jurídica per a finalitats comercials o didàctiques. 
 • Tots els honoraris de l’ensenyament, de la sol·licitud així com el manual del professor i l’ús del material (hamaca, yogamat…) necessari durant el curs estan inclosos en el preu detallat anteriorment. 
  Menjars i allotjament no inclosos. 

Preus

Per reservar la teva plaça cal efectuar el pagament al següent compte:
 • Tríodes IBAN ES69 1491 0001 2320 1226 8518 Swift bic TRIOESMMXXX 
 • Titular: Montserrat Lominchar García, posant en assumpte: “curs de Khatva ioga” 

Places limitades. Els pagaments d’última hora poden donar com a resultat que perdis la teva reserva de plaça.

CANCEL·LACIÓ

Si necessites cancel·lar la teva participació, a continuació es mostren les condicions de reemborsament:

 • Quinze dies abans del començament del curs se’t reemborsarà la meitat dels dipòsits pagats. 
  A partir d’aquesta data no hi haurà reemborsament!
 • Si per alguna raó de la qual l’organització fos responsable, no es pogués realitzar el curs, es retornaria el 100% dels dipòsits pagats per a la reserva del curs. L’organització es reserva el dret de cancel·lació i es retornarà el pagament del total del curs però en cap cas les despeses de reserva o el pagament de transport o d’allotjament.

Matrícula

Posa’t en contacte amb la Montse Laminchar, la instructora de la formació.