Horaris

Temporada 2018

Consulta la nostra agenda

Una setmana de prova

Una setmana de prova, gratuïta i sense compromís, per a que ens coneguis, vegis les nostres instal·lacions i provis quin són els horaris que s’adapten millor al teu estil de vida.

Si vols provar Kundalini Ioga, t’oferim molts horaris, vine tantes vegades com vulguis, no et quedis amb l´impressió del primer dia. No cal que ens avisis. Vine 10 minutets abans de la classe que vulguis rebre, porta roba còmoda i… a viure l´esperiència!!!

Si vols venir a provar Unnata, Hatha, Ashtanga o qualsevol altre grup Especial de Ioga, t’oferim igualment prova gratuïta, però agrairem en avisis el dia que vols fer la prova.

Preu i funcionament

Si passada la setmana de prova, decideixes apuntar-te.. gràcies i benvingut/da!!!

Porta´ns el teu núm DNI, una foto tipus carnet i un número de compte on vulguis que et passem els rebuts.

A banda hi ha la Quota d’associació que són 35 euros, que es fa efectiva només una vegada, no es renova cada temporada. (si decideixes abandonar la teva pràctica i et dones de baixa, però al cap d’un temps vols tornar, sempre tindràs el 10% de descompte d’antic soci)

Funcionem amb llibertat horària. Vine en l´horari que vulguis/puguis a fer ioga!!!

Vols practicar dues disciplines de Ioga diferents?

Et fem descompte i per 68 €  pots escollir horari setmanal. Tria dues classes a la setmana de la modalitat que desitjis (En la teva classe de Kundalini sempre tindràs llibertat horària).

Vols fer classes soltes?

A Happy Yoga Girona, t´ho posem fàcil… pots practicar qualsevol modalitat de Ioga en classes soltes per nomès 15 €/cadascuna.

Grups especials de ioga

* Sense quota d´associació

** El mes d´AGOST es fan classes només el dijous, llavors la cuota mensual s´unifica per a tots a 42 € (si fas vacances i no vens a fer la teva pràctica se t´aplica la quota de manteniment de 18 €)

Important: Les baixes sempre es comunicaran abans de l´última setmana del mes (t’ho agrairem molt i també que evitis devolucions rebuts amb les conseqüents despeses bancàries)

Descomptes especials

· Alumnes en Formació de Kundalini Ioga

· Estudiants i Professors del Servei d´Esports de la UdG (Universitat de Girona)

· Professionals del CODIGI (Col.legi Oficial d´Infermers/eres de Girona)

· Subscriptor del Punt diari

· Alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes de Girona

TORNAR