Formació per a Professors de Ioga Aeri Unnata ®

INICI

JULIOL 2024

HORARI

9h - 18h

DURADA

50 hores

IMPARTEIX

Montse Lominchar

Centre

Formació per a Professors de Ioga Aeri Unnata ®

Matricula't aquí:

Posa’t en contacte amb Montse Laminchar per matricular-te o per resoldre dubtes.

Programa de la formació

Podran participar al programa de formació per a Professors de Ioga Aeri Unnata ® aquells estudiants que ja tinguin un certificat/títol d’instructor de Ioga o que puguin demostrar que estan qualificats, per l’experiència, en l’ensenyament del ioga.

L’ús de l’hamaca en el Ioga Aeri ajuda tant a alumnes com a professors a relacionar-se d’una manera diferent amb la força gravetat, aprofundint en el seu coneixement sobre l’alineació i el flux del Prana.

El curs de formació està estructurat tant per ser Professor de Ioga Aeri com per ampliar els coneixements com a Professor de Ioga. No és necessari que vagis a dedicar-te a ser professor de Ioga Aeri Unnata ® per obtenir beneficis de la teva participació en aquest curs.

Unnata ® és la paraula en sànscrit per a “elevat”, volent dir tant espiritual com físicament elevat.

Desenvolupament de la formació

Curs dirigit per Montse Lominchar, primera professora autoritzada per a la formació de Ioga Aeri Unnata ®, qui va començar la seva pràctica de ioga fa més de 30 anys. Actualment dirigeix el Centre Yogasadhana a Ciudad Real. Montse es va formar com a professora de Ioga Unnata ® a Nova York amb Michelle Dortignac, fundadora i creadora del Ioga Aeri Unnata ®.

Aprendràs a utilitzar l’hamaca del Ioga Aeri com a eina a les teves classes de Ioga, integrant-la en el teu propi estil de pràctica, sent fidel a l’ancestral filosofia del Ioga, evitant l’efectisme artificial i conservant aquesta sensació de relaxació, rejoveniment i vitalitat que s’obté a les autèntiques classes de Ioga.

Amb un màxim de 8 alumnes en aquest curs de formació en espanyol, el procés d’admissió és summament selectiu i exclusiu per a instructors de Ioga ja certificats (o el seu equivalent). Un grup reduït d’alumnes assegura que cada participant pugui rebre tanta atenció personal com precisi. És l’únic camí per dominar realment una tècnica de Ioga completament diferent en un període de temps breu.

El Ioga Aeri Unnata ® ha estat nomenat capdavantera en qualitat en el recentment creat camp de l’ensenyament de Ioga “en suspensió”. Et convidem a unir-te a la nostra comunitat pionera de professors innovadors, divertits i sincers.

Detalls del programa

El programa de formació per a professors de Ioga Aeri Unnata ® abasta tres àrees:

 • Els Fonaments del Ioga Aeri Unnata ®
 • Ioga Aeri Intermedi/Avançat
 • Creació del guió d’una Classe de Ioga Aeri Unnata ®

Per poder ensenyar el Ioga Aeri Unnata ®, s’ha d’assistir al 100 % del curs de formació (no es permet rebre el curs de forma parcial). També has d’aprovar l’examen final. El ritme del curs és molt ràpid i pot resultar intens per al teu cos, però també molt divertit. No creiem que ningú tingui dificultat per aprovar l’examen final amb el coneixement adquirit al programa. Però, si no aproves l’examen la primera vegada, podem fer una revisió junts, i tindràs l’oportunitat de repetir una vegada més l’examen sense cap cost.

Fi del curs

Una vegada acabat el programa de formació de Professors de Ioga Aeri Unnata ® i aprovats els exàmens tant pràctic com a teòric, els professors titulats podran gaudir de la llicència limitada per usar la marca registrada de Ioga Aeri Unnata ® per ensenyar a les seves classes. L’autorització per usar el nom de Unnata ® permetrà als nous professors de Ioga Aeri Unnata ® aprofitar la publicitat i la bona reputació que hem conreat durant anys, a més de les innovadores classes de Ioga que encara seguim desenvolupant.

Una vegada et converteixis en instructor de Ioga Aeri Unnata ®, el teu nom s’inclourà en la llista de professors de la pàgina web de Unnata ® amb la teva adreça i informació de contacte. Ja disposem de professors fent classes al món sencer. També s’afegirà un enllaç al teu lloc web, si ho tens. Els alumnes potencials i la premsa de tot arreu que busquin una classe de Ioga Aeri a la seva zona podran trobar-te fàcilment directament a la web oficial Unnata ®. Això serà un gran avantatge per a tu, ja que cada vegada que amb si publicitat en la premsa sobre les meves classes aquí a Nova York, les teves classes també es beneficiaran d’aquesta promoció.

Calendari

 • Presentació breu dels assistents
 • Classe de 60 minuts de Unnata ® Ioga Aeri dirigida per Montse Lominchar – Feedback per a consultes
 • 1ª part del curs de treball del taller 1 (Postures Fonamentals)
 • Classe de 60 minuts de Unnata ® Ioga Aeri dirigida per Montse Lominchar
 • Finalitzem el curs de treball del taller 1 (Postures Fonamentals)
 • Revisió del curs de treball del taller 1 i començament del curs de treball del taller 2 (Postures de Ioga Aeri Intermedi/Avançat)
 • Continuació i finalització del curs de treball del taller 2 (Postures de Ioga Aeri Intermedi/Avançat)

 • Revisió de tots dos tallers

 • Inici del curs de treball del taller 3 (Seqüenciant)

 • Classe pràctica de Unnata ® Ioga Aeri amb alumnes del Centre (a la qual pots assistir o/i observar)

 • Treball individual – tasca de crear la teva pròpia classe de Ioga Aeri

 • Distribució de les avaluacions escrites per completar pels estudiants durant el seu temps lliure

 • Repàs de les classes pràctiques dissenyades pels estudiants

 • Finalització del curs de treball del taller 3 (Seqüenciant)

 • Repàs general, temps per acabar la prova escrita, dubtes…

 • Classes pràctiques finals dels alumnes

 • Classes pràctiques finals dels alumnes

 • Exàmens teòric/pràctics finals dels alumnes

 • Exàmens teòric/pràctics finals dels alumnes. Les avaluacions escrites es revisaran de forma individual. Si fos necessari repetir les proves pràctiques/ teòriques es podrà acordar una nova data en els següents 6 mesos des de la finalització del curs i no comportarà un cost addicional.

Preus i condicions de pagament

Matrícula

Reserva la teva plaça
500
00
 • Cal fer un primer pagament de 500€ en acceptar la sol·licitud de matrícula i com a senyal de reserva i la resta a l’inici del curs.

Matrícula

Reserva la teva plaça
500
00
 • Cal fer un primer pagament de 500€ en acceptar la sol·licitud de matrícula i com a senyal de reserva i la resta a l’inici del curs.

PLACES LIMITADES

Aquest preu total inclou:

 • El preu inclou tots els honoraris del curs, de la sol·licitud i de la llicència així com el manual del professor i l’ús del material (hamaca, yogamat…) necessaris durant el curs.

 • Menjars i allotjament no inclosos.

CANCEL·LACIONS

 • Abans del 20 de juny es retornarà el 50 % de l’aportat
 • A partir del 20 de juny només es faran devolucions en cas de força major o quan es pugui ocupar aquesta plaça.

__________________________________________________________________________________

Si per alguna raó aliena a l’organització no es pogués realitzar el curs es retornaria el 100% dels dipòsits pagats per a la reserva del curs.

En cas de no cobrir el mínim de participants, l’organització es reserva el dret de cancel·lació i retornarà el pagament dels dipòsits pagats, però en cap cas les despeses de reserva/pasgament de transports o allotjament.

Més informació

Les classes pràctiques de formació de Unnata ® Ioga Aeri es realitzaran Happyyoga Girona en c/ Sant Agustí, 40, Girona  i seran impartides per Montse Lominchar, formada directament per Michelle Dortignac en el seu estudi de Nova York. El taller serà amb màxim de deu* estudiants en el qual aconseguiràs molta atenció personal i guia.

Tindran prioritat les sol·licituds d’aquells que desitgen ensenyar Unnata ® Ioga Aeri, i/o dirigeixin un centre de Ioga.

Preguntes freqüents

Al centre de Happy Yoga Girona ubicat al Carrer Sant Agustí, 40.

Ubicació exacte aquí.

La formació comença el 20 de juliol i acaba el 28 de juliol.

La duració de la formació és de 40 hores.

Posa’t en contacte amb Montse Lominchar per telèfon mòbil o per correu electrònic.

 • Telèfon mòbil: 600 582 381
 • Correu electrònic: info@yogasadhana