Formació per a Professors de Ioga Aeri Unnata®

Información en Castellano… click aquí

Ioga Aeri Unnata Matricula Tancada

MATRÍCULA TANCADA – Del 24 de juliol al 1 d’agost

Programa de formació 

Podran participar al programa de formació per a Professors de Ioga Aeri Unnata ® aquells estudiants que ja tinguin un certificat/títol d’instructor de Ioga o que puguin demostrar que estan qualificats, per l’experiència, en l’ensenyament del ioga.

L’ús de l’hamaca en el Ioga Aeri ajuda tant a alumnes com a professors a relacionar-se d’una manera diferent amb la força gravetat, aprofundint en el seu coneixement sobre l’alineació i el flux del Prana.

El curs de formació està estructurat tant per ser Professor de Ioga Aeri com per ampliar els coneixements com a Professor de Ioga. No és necessari que vagis a dedicar-te a ser professor de Ioga Aeri Unnata ® per obtenir beneficis de la teva participació en aquest curs.

Unnata ® és la paraula en sànscrit per a “elevat”, volent dir tant espiritual com físicament elevat.

Curs dirigit per Montse Lominchar, primera professora autoritzada per a la formació de Ioga Aeri Unnata ®, qui va començar la seva pràctica de ioga fa més de 30 anys. Actualment dirigeix el Centre Yogasadhana a Ciudad Real. Montse es va formar com a professora de Ioga Unnata ® a Nova York amb Michelle Dortignac, fundadora i creadora del Ioga Aeri Unnata ®.

Aprendràs a utilitzar l’hamaca del Ioga Aeri com a eina a les teves classes de Ioga, integrant-la en el teu propi estil de pràctica, sent fidel a l’ancestral filosofia del Ioga, evitant l’efectisme artificial i conservant aquesta sensació de relaxació, rejoveniment i vitalitat que s’obté a les autèntiques classes de Ioga.

Amb un màxim de 8 alumnes en aquest curs de formació en espanyol, el procés d’admissió és summament selectiu i exclusiu per a instructors de Ioga ja certificats (o el seu equivalent). Un grup reduït d’alumnes assegura que cada participant pugui rebre tanta atenció personal com precisi. És l’únic camí per dominar realment una tècnica de Ioga completament diferent en un període de temps breu.

El Ioga Aeri Unnata ® ha estat nomenat capdavantera en qualitat en el recentment creat camp de l’ensenyament de Ioga “en suspensió”. Et convidem a unir-te a la nostra comunitat pionera de professors innovadors, divertits i sincers.

Detalls del Programa

El programa de formació per a professors de Ioga Aeri Unnata ® abasta tres àrees:

• Els Fonaments del Ioga Aeri Unnata ®
• Ioga Aeri Intermedi/Avançat
• Creació del guió d’una Classe de Ioga Aeri Unnata ®

Per poder ensenyar el Ioga Aeri Unnata ®, s’ha d’assistir al 100 % del curs de formació (no es permet rebre el curs de forma parcial). També has d’aprovar l’examen final. El ritme del curs és molt ràpid i pot resultar intens per al teu cos, però també molt divertit. No creiem que ningú tingui dificultat per aprovar l’examen final amb el coneixement adquirit al programa. Però, si no aproves l’examen la primera vegada, podem fer una revisió junts, i tindràs l’oportunitat de repetir una vegada més l’examen sense cap cost.

Una vegada acabat el programa de formació de Professors de Ioga Aeri Unnata ® i aprovats els exàmens tant pràctic com a teòric, els professors titulats podran gaudir de la llicència limitada per usar la marca registrada de Ioga Aeri Unnata ® per ensenyar a les seves classes. L’autorització per usar el nom de Unnata ® permetrà als nous professors de Ioga Aeri Unnata ® aprofitar la publicitat i la bona reputació que hem conreat durant anys, a més de les innovadores classes de Ioga que encara seguim desenvolupant.

Una vegada et converteixis en instructor de Ioga Aeri Unnata ®, el teu nom s’inclourà en la llista de professors de la pàgina web de Unnata ® amb la teva adreça i informació de contacte. Ja disposem de professors fent classes al món sencer. També s’afegirà un enllaç al teu lloc web, si ho tens. Els alumnes potencials i la premsa de tot arreu que busquin una classe de Ioga Aeri a la seva zona podran trobar-te fàcilment directament a la web oficial Unnata ®. Això serà un gran avantatge per a tu, ja que cada vegada que amb si publicitat en la premsa sobre les meves classes aquí a Nova York, les teves classes també es beneficiaran d’aquesta promoció.

L’ús d’una llicència limitada mantindrà una relació estreta entre el meu negoci i les meves classes de Ioga i el teu negoci i les teves classes de Ioga, la llicència inicial d’1 any expirarà i disposaràs de l’opció de renovar-la. El procés de renovació m’assegura les normes de control de qualitat i de seguretat. Els honoraris de la renovació seran 60 euros. Amb el manteniment de la teva informació de contacte sobre el lloc web Unnata ®, els honoraris de renovació permeten la participació continuada en la comunitat de professors de Ioga Aeri Unnata ®, on tots els professors de Unnata ® (incloent-me) compartim la informació quant als aspectes de l’ensenyament d’aquest estil únic, esdeveniments en els ensenyaments, noves Asanas Aèries, així com negocis exclusius referents a l’ensenyament de Ioga Aeri Unnata ®.

Per a conèixer amb més detall el programa, continguts, preus i calendari … click aquí