Formació Kundalini
Ioga a Girona

INICI

GENER 2025

HORARI

7h - 18h

DURADA

275 hores

IMPARTEIX

HappyYoga Girona

Centre

Sant Narcís

Formació Kundalini Ioga a Girona

Et convidem a una sessió informativa en línia, el dijous 19 de gener a les 18h

Apunta’t aquí

Concerta la teva entrevista personal per resoldre qualsevol dubte. T’ajudarem en el que faci falta!

Sol·licita-la aquí

De l'arrel fins al Samadhi

Des de la nostra escola donem suport a la idea que el moviment del cos a Ioga té el propòsit de despertar l’ésser energètic que som per poder expandir la consciència.

Aquesta Formació explora cadascun dels 7 txakres, l’aura i les bases de la Filosofia de Patanjali des de tres perspectives iòguiques:

 • Raja Ioga (Asana per cultivar la ment meditativa)
 • Gñana Ioga (Observació discriminativa entre Purusha i Prakriti)
 • Bhakti Ioga (l’Amor com a expansió dels límits de l’ego)

Per a qui és aquesta formació?

 • Per a practicants de Ioga de qualsevol nivell i estil que volen explorar i incorporar a la seva autopràctica eines i tècniques pròpies del Kundalinī-Ioga, i que vulguin utilitzar la immersió en el sistema dels txakres per a l’autoconeixement i l’alliberament.

 • Per a professors d’altres llinatges de Ioga que volen submergir-se i aprofundir en el Ioga energètic a través del sistema de txakres que ofereix el Kundalinī-Ioga.

 • Si aquest curs us inspira, podeu seguir un any més amb la Formació Avançada per ser professor/a de Kundalinī-Ioga. Un cop acabada la teva formació, podràs optar a obtenir el títol oficial inscrivint-te a l’Acreditat, ja que disposaràs de les hores i informació necessàries per aprovar l’examen.

L'equip docent

Isa Solana

Jñāna Ioga

Compte amb un bagatge d’anys dedicada al seu propi alliberament i a compartir els seus recursos d’aprenentatge. Estudia i ensenya el Gita i Patanjali a la llum d’Un Curs de Miracles, considerat l’Advaita Vedanta occidental. Kundalinī-ioga i el Curs se serveixen l’un a l’altre per obrir camins a la ment. Molts anys com a formadora de Kundalinī-ioga a Espanya, Argentina i Colòmbia. Iogui, poeta, sanadora i, ara, instagramer.

Fedora Fonseca

Jñāna Ioga i Rāja Ioga

Apassionada per l’experiència energètica, s’especialitza a integrar asana, energia i consciència, aprofundint en la tècnica com a mitjà per contactar amb els poders subtils que habiten a l’ésser humà. Ballarina, creadora del mètode PraanDanza (fusió de dansa i ioga), més de 10 anys formant professors de Ioga, més de vint anys de dedicació total al camí d’autoconeixement i sanació a través del Ioga, el moviment i l’estudi d’Un Curs de Miracles.

Cristina Planellas

Rāja Ioga

Professora de Ioga, directora i coordinadora de la meva pròpia escola de Vida Iòguica: Happyyoga Girona, des del 2006.
A partir de l’any 2010 començo a formar part en equips formatius de professorat a ioga, però em declaro profundament enamorada d’aquesta ciència energètica que és la disciplina del Kundalini Ioga.
Estaré encantada a acompanyar-te en aquest viatge, compartint tot el que he après i que tant m’apassiona.

Manu Om

Bhakti Ioga

«Pertanyo al llinatge de Sri Bhagavan, mestre il·luminat del nord de l’Índia, a través d’Ell rebo la inspiració.
Gràcies a Sri Bhagavan neix al meu interior el camí del Bhakti Ioga i el contacte permanent amb l’Advaita Vedanta. Neix l’enllaç d’amor entre devot i mestre. És per la gràcia d’aquest Amor que els mantres brollen i es vessen.»

Preus de la formació

Aquests preus inclouen:

 • El Manual imprès.
 • El Certificat de l’Associació Internacional de Ioga Prem, per a qui ho sol·liciti.

Aquests preus no inclouen l’estada dels recessos residencials.

Pagament únic

Al reservar la plaça
1550
00
 •  

Pagament en quotes

1700
00
 • Matrícula de 300€
  + 7 quotes de 200€

Planificació

Dissabte i diumenge de 7h a 18h (amb pauses per esmorzar i dinar)

PRIMER TXAKRA – 20 i 21 de gener

SEGON TXAKRA – 10 i 11 de febrer

TERCER TXAKRA – 2 i 3 de març

RETIR – abril (dates pendents)

SISÈ I SETÈ TXAKRA – 11 i 12 de maig

AURA I KUNDALINI – 1 i 2 de juny

PATANJALI – 29 i 30 de juny

RETIR – juliol/agost (dates pendents)

 • QUART TXAKRA I MEDITACIONS TÀNTRIQUES – abril (dates pendents)

Meditem en parelles, ancorant-nos a la mirada de qui tens davant. Amb mantra, mudra i pranayama, entre 31 i 62 minuts. Música en viu. Una tècnica poderosa de purificació del subconscient, una experiència clara de mirar-nos altrament. Sanació en la nostra forma de vincular-nos, sanació per a les nostres relacions. Expansió del quart txakra. Dolçor, respecte, força, llibertat.

El retir del quart txakra i la meditació en parelles és majoritàriament experiencial. El material teòric sobre el quart txakra s’impartirà associat al tercer i al cinquè txakra a les trobades corresponents.

 • RETIR DE SILENCI I JAPA – juliol/agost (dates pendents)

Tres dies de Sat Sangha, filosofia i pràctica, preparant l’experiència de retirar la paraula. Dos dies complets de noble silenci i vibració de wahe guru. Mala Japa– Comunicació conscient. DharanaDhiyanaSamadhi. Música en viu. Monodieta desintoxicant.

El contingut de la formació

Un practicant de Ioga estimula el sistema energètic i els canvis comencen a succeir. Al llarg dels dos mòduls podràs conèixer que et diuen les teves txakra. Comprendrem com passa i per què, i el més important com integrar-ho a la teva vida diària. La manera com Isa comparteix el coneixement dels txakres és, sobretot, des de l’aspecte psicològic. Resoldràs alguns dels teus dubtes respecte a tu mateix en comprendre quin txakra és fort i quin és el feble, i com equilibrar-los. Saltarem del que és concret al metafísic contínuament, ja que una cosa s’adscriu dins de l’altra, un iogui es comprèn dins de la Consciència Infinita.

Acabem amb Patanjali, el pare del Ioga, interpretat des de la filosofia no dualista.

Des de la nostra escola donem suport a la idea que el moviment del cos a Ioga té el propòsit de despertar l’ésser energètic que som per poder expandir la consciència.

En aquesta assignatura ensenyem com s’organitza el sistema energètic al nostre cos: la funció que cada tipus d’energia té en el moviment físic, com reconèixer-la i com dirigir-la per restaurar la integritat energètica a la pràctica d’asana i kriya, propiciant l’ús adequat de les forces i el desenvolupament d’una ment meditativa. Entrem a les bases del maneig de l’energia des de la pràctica i l’experimentació, apreciant també com es manifesta en la vida quotidiana. Utilitzant el viatge pels txakres, introduïm asanapranayamabandhamudra i meditació, anant des del més senzill o bàsic al més subtil amb respecte i profunditat.

Aquesta forma de practicar que proposa el camí del Bhakti Ioga eleva, espiritualitza, la tècnica del Ioga. Asana amb devoció, estudi dels textos sagrats amb devoció, anar a trobar un mateix de la mateixa manera que un Bhakta va a trobar Déu. A l’Amor pel camí de l’Amor.
Utilitzarem eines com el Kirtan, la meditació i el Satsangh, cultivant Sangha, per a la integració de les experiències espirituals que es cullen durant la formació i en els retirs residencials.

Testimonis

EXALUMNA DE LA FORMACIÓ INTENSIVA DE KUNDALINI IOGA

La meva experiència ha sigut increïble. He pogut connectar moltíssim amb la meva part Ying, amb la meva part femenina. He après a calmar l’ansietat que sovint portem dins, sobretot a l’hora de la pràctica.

EXALUMNA DE LA FORMACIÓ INTENSIVA DE KUNDALINI IOGA

La meva experiència ha sigut increïble. He pogut connectar moltíssim amb la meva part Ying, amb la meva part femenina. He après a calmar l’ansietat que sovint portem dins, sobretot a l’hora de la pràctica.