Pau a la ment, energia al cos

“Pots creuar muntanyes, oceans, superar tragèdies, dificultats, responsabilitats… amb només una cosa: Confiança en tu mateix.” Yogui Bhajan


Comencem l’estiu amb més força que mai

Sembla que mica en mica recuperem la normalitat, no podem oblidar que estem en una situació especial i és per això que entre tots hem de prendre les mesures idònies per la seguretat de tots.

Al juliol, tornem a oferir classes presencials i a més, hem preparat activitats a l’aire lliure que ens permetin renéixer amb més força que mai. Fes un cop d’ull als horaris de juliol.

 


Activitats a l’aire lliure

Com sempre, tornarem a tenir Ioga a la fresca. Una oportunitat excel·lent per gaudir del que més ens agrada fer en entorns privilegiats: els fantàstics jardins que tenim a Girona. Cada setmana anirem a un lloc diferent, estigues atent! A més, l’entrada és gratuïta i oberta a tothom.

A més, el dissabte 18 juliol ens unirem en cercle per a saludar el despertar de l’astre rei tot fent la nostra Sadhana a la platja de Sant Martí d’Empúries! Veurem la sortida del sol amb vibració Japji, farem una hora de pràctica de ioga i acabarem amb mantres. Una manera fantàstica de començar el dia, no creieu? 


Comencem noves formacions

No et quedis sense la teva plaça!

El dia 9 farem una Xerrada informativa pel curs d’Instructor de Ioga, amb Certificat de Professionalitat. Vine i assabenta’t de tot el que necessitis saber, estarem encantats de veure’t.

A més, a més, a l’agost farem una formació de Ioga Aeri Unnata® que no et pots perdre! 

 


Troba’ns a les xarxes

Recorda que ens pots trobar a les xarxes a través de:

CANAL DE YOUTUBE
Classes de diferents disciplines enregistrades amb tot el nostre amor.

I A INSTAGRAM
@happyyogagirona
Amb sessions en directe compartint meditacions i pràctica. Ens hi trobem?