Bany de gong aeri

bany de gong aeri agendaVols experimentar Shunia, el ” descans del iogui”, suspès en l’aire?

Vine a experimentar aquest bany de gong, la immersió integral en el so, en les nostres teles aèries, a manera de crisàlide, que et portarà a un estat de meditació profunda i sanadora, a través de la vibració del so.

Què és un bany de gong?

En el bany de gong et submergeixes completament en el so i la vibració del Gong de manera que t’envolta i arriba dins teu, banyant fins la cé·lula més petita del teu cos. El gong, amb altres instruments ancestrals, et proporciona una profunda relaxació on es produeix una sanació natural en els plans físic, mental, emocional i energètic.

En el bany de gong pots experimentar com les teves preocupacions, problemes, carregues… s’esvaeixen i et pots sentir renascut, creatiu, capaç.

En paraules de Don Conreaux, el mestre arrel de gong, “després que un gong comença a sonar, les ones sonores i les freqüències solcaran el teu Ser intern. Et trobaràs flotant suspès en el gran caos de ressonància holística produït per l’OM del Gong. Començaràs a percebre com es van tancant en la teva ment els circuits normals de neurones connectades a la tercera dimensió, i la teva atenció d’ensonyació t’anirà portant d’un context a un altre de la imaginació creativa”

A càrrec de Sílvia Saranpal Kaur i Vador Piqué

Horari: Divendres 17 de setembre, de 19’00h a 20’30h. 

Centre: Happy Yoga Girona Sant Agustí

Preu: 20€ pels Happy Soci/es // 25€ pels no-socis/es

Places molt limitades, garantint totes les mesures de salut actuals. No et demoris en reservar l!
Pots reservar l’activitat reservant a la nostra botiga online.

Tornar a abril