Seminari formatiu ioga per a embarassades

L’objectiu d’aquest seminari és, d’una banda, conèixer les nocions bàsiques quant a postura i moviment atenent les necessitats de la dona durant l’embaràs i, d’altra banda, reflexionar sobre la incidència que té en el nostre treball el propi procés personal. Això últim ens portarà a aprofundir en l’actitud i la intenció que faran de les nostres classes un espai per a l’evolució i el cultiu de l’autenticitat. Per a treballar sobretot això utilitzarem asanas, pranayamas i meditacions que ens portaran a un augment de la percepció interna, ens posaran en contacte amb les pròpies necessitats i ens facilitaran comprendre i percebre el moment i les necessitats de la dona en l’embaràs.

Programa

• ser instructor de ioga per a l’embaràs: filosofia i pràctica,
• l’evolució física i emocional durant l’embaràs,
• propiocepció de la postura
• postures bàsiques durant l’embaràs: adaptacions per a les postures en peus, assegudes i tombades de l’automatisme al ioga sentit,
• construcció de la postura: aportacions en el físic i l’anímic,
• com guiar les asanas sense les postures finals com a referència.Demana´ns informació per properes edicions… info@happyyogagirona.comTere Puig Calzadilla

Enginyera de formació, docent i comunicadora de professió.
Com a professora i formadora en ioga durant l’embaràs i la criança, investiga des de fa 20 anys els efectes de les pràctiques corporals en la salut i les relacions personals.

L’eix de la seva proposta, estudis i metodologia és el cultiu de la percepció anatòmica en la pràctica del ioga per a impulsar la inclusió del punt de vista del cos en la cura de la salut, l’educació i les relacions.

Autora de llibres infantils i de divulgació. Les publicacions més recents són: Essere corpo, en co-autoria amb Jader Tolja, i A flor de pell, il·lustrat per Laura Borrás Dalmau.

Informació i inscripcions:    info@happyyogagirona.com


Vols més informació?

Parir con placer, el placer de vivir

Preparación al parto: el papel de la dimensión visceral