Taller de Ioga Facial by Mun Bau

face yoga facial musculatura cara taller arrugues happy yoga girona

Presencial o Online – tu tries!

Tots tenim clar què és el ioga i també quins són els beneficis que ens aporta la seva pràctica a nivell de cos i de ment però, us heu plantejat mai que la cara i el coll contenen 43 músculs que rarament fem servir?

A mesura que ens fem grans, la pell perd elasticitat i to i apareixen les arrugues d’expressió. Allò que fa que realment perdem to a la cara i ens comenci a penjar “tot”, no són només les arrugues sinó la falta de to en la musculatura d’aquesta zona.

El ioga facial és una pràctica curiosa i entretinguda on no s’hi val tenir vergonya perquè, majoritàriament, farem ganyotes! Malgrat això, els resultats són visibles de forma immediata, fins i tot després de la primera sessió.

En aquest petit taller d’un o dos dies (tu tries!), practicarem exercicis orientats a reduir les arrugues del front, millorar l’expressió dels ulls (ulls més grossos i menys cansats), a donar to a les galtes i a la barbeta (treballant específicament en la papada) i a estirar i estilitzar el coll. També aprendrem algunes tècniques de relaxació i de respiració que ens ajudaran a tenir una expressió viva a la cara sense necessàriament arrugar-la i incidir en l’aparició d’arrugues d’expressió.

Només cal portar una ampolla d’aigua i moltes ganes de passar-ho bé de forma desinhibida.

  • Per assegurar i garantir els protocols de seguretat del Covid19, el taller estarà limitat a 15 persones i el darrer cop vàrem omplir!! No triguis, reserva la teva plaça, ja!!
  • Donat que les places són molt limitades, per reservar la teva plaça cal fer el pagament de la totalitat del curs en el moment de la reserva i, en cas de no assistir, no és reemborsable.
  • En cas de fer el curs ONLINE, us passarem l’enllaç de com connectar-vos a Jitsi Meet – és super fàcil!

Durada del taller: 2h repartides en dos dies – Pots fer el que vulguis o tots dos, treballarem parts de la cara diferents a cada dia.

Dies: Dissabte 12 i 19 de juny de 10h a 12h

Lloc: Happy Yoga Girona Sant Narcís

Inversió: 29€ per persona si fas els dos dies. 19€ per persona si només fa un dia.

Si voleu petits apunts dels exercicis que farem a classe, de manera que pugueu continuar practicant a casa, els podeu adquirir per 12€ extra. No cal decidir-se ara, ho podeu decidir un cop fet el curs i us els farem arribar per email.

Pots reservar l’activitat a través de la nostra botiga online!

Tornar a les nostres escoles