Sannyasin Project. Taller d´autoconeixent. El Camí del Centre

Com un aprèn… un ensenya.

La clau està en la ment. La ment processa, classifica, enquadra, imagina, suposa i sobretot crea. Crea sense parar, en cada instant està creant el nostre pròxim destí, la nostra propera parada, el nostre següent aprenentatge. Per a bé o per a mal és així de simple.

És la seva naturalesa innata i això no ho podem canviar, a l’Índia li diuen el mico borratxo, sempre saltant de branca en branca sense parar, sense sentit algun, però, és aquest el nostre destí? Haig de rendir-me davant aquest poder increïble acceptant les reaccions que visc cada dia com a conseqüència d’accions inconscients? Què és millor, viure de genolls sota el jou de la felicitat aparent, o morir dempeus a la recerca de la felicitat real? I finalment això em porta a preguntar-me qui sóc jo? o, què sóc jo? , quina és la veritat? arribats a aquest punt veig que en realitat no sé res de res, sí, és veritat, massa coneixement… però poca saviesa. Sóc honest amb mi mateix? Vull canviar de debò o viure rera un món d’aparences del que ni tan sols aconsegueixo adonar-me?.

Massa preguntes que no tenen resposta. La veritat no s’amaga darrera d’un pensament, la veritat simplement… és, i solament es pot sentir, no es pot expresar amb paraules.

La meva última pregunta és… tinc la valentia suficient per emprendre aquest viatge?

És un autèntic DESAFIAMENT.

En tres nivells hem desglossat per a tu l’experiència de 30 anys de recerca intensa perquè simplement ho tinguis més fàcil si de debò estàs decidit a canviar.

Sannyasin Project ajuda als cercadors espirituals a superar les barreres i els obstacles que se’ls van presentant durant el recorregut del camí.

No importa si estàs començant o si estàs avançat, tampoc importa quin sigui el teu camí o camins.

No et volem convèncer ni inflar-te amb tècniques noves, ni tan sols et donarem codis o normes de conducta, més aviat tot el contrari. L’única cosa que ens importa és alleugerir el teu camí i ajudar-te a comprendre la veritat que subjeu darrere de tots els camins, que és la mateixa.

NIVELL 1

El Nivell 1 està dissenyat per als aspirants espirituals que estan començant o s’han iniciat fa poc temps, també és apropiat per a cercadors que senten que no están progressant adequadament, están confosos o volen avançar més ràpidament. En aquest nivel és important que el sadhaka (cercador) comprengui amb claredat com funciona el joc de la vida, per a això se li donarà tota la informació necessària de tots els elements que operen així com les eines mentals que necessita per poder comprendre el procés de forma fàcil, ràpida i segura.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

• Durant el taller anirem realitzant diferents exercicis pràctics per anar obtenint una major comprensió sobre l’explicat. En alguns necessitarem escriure pel que seria útil portar una llibreta i un bolígraf. També realitzarem algunes senzilles asanas, per això seria convenient portar roba còmoda.

• L’organització disposarà per a tots els participants del taller del menjar per als dos dies. Com sabem, la ment és molt susceptible als aliments que ingerim, per això si la digestió és pesada, no està receptiva per parar atenció i treballar, és per això que el menjar consistirà en fruita, fruits secs i infusions.

• El temari que s’impartirà durant aquest taller pots veure’l a la nostra pàgina web www.sannyasinproject.com

• Les preinscripcions es poden realizar a través de la web o del nostre correu electrònic info@sannyasinproject.com

 

Data: 2 i 3 de Juny

Horari: 10:00 a 18:00 h

Preu: Taller dels 2 dies 160 euros. Preinscripció 140 euros.

Més informació: 657 339 904 / info@sannyasinproject.com