Professors

El nostre objectiu és que la teva estada amb nosaltres sigui un dels millors moments del dia i compartir amb tu allò que hem après i ens ha aportat el Ioga. Estem aquí per a tu, per acompanyar-te, perquè alló que busques es troba dins teu.

Cristina Planellas – Saraswati kaur

Diplomada en Ciències Empresarials i Tècnica Superior en Prevenció Riscos Laborals. Professora de Ioga acreditada segons el BOE i formada en Kundalini Ioga per Hargobind Singh Khalsa, titulada per KRI, AEKY, European Yoga Alliance i FEMALT, Ioga per l’ embaràs i criança, Ioga per a nens i família i Unnata Ioga aeri. Moon Mother formada per Miranda Gray i com a acompanyadora de dones per Sophia Style en “Viaje de la Mujer Cíclica”. L’any 2006 porta el moviment Happyyoga a Girona i des de llavors dóna classes, dirigeix i coordina totes les activitats del centre. Professora i coordinadora a Girona, de la Formació de Professors de Kundalini Ioga de l’Associació Internacional Prem.

Gemma Canadell – Siri Devta Kaur

Diplomada en Educació Social. Professora de Ioga formada en Kundalini Ioga titulada per Prem i European Yoga Alliance i Ioga per a nens i família. Moon Mother formada per Miranda Gray. Alumna des dels inicis del Happy a Girona passa a formar part de l’equip de professors l’any 2015.

l
Marisa Hernando – Nidhan Mantra Kaur

Doula i educadora de massatge i reflexología infantil. Estudiant enamorada del Kundalini Ioga. A càrrec de l´espai Gñana Ioga conjuntament amb Pau i Mireia. Comunity manager del Happy Yoga Girona.

 

Pau Martinell – Manav Inder Singh 

Sóc professor de kundalini ioga des de l’estiu del 2017. Vaig iniciar aquest preciós camí com una pràctica física però ha esdevingut una forma de vida, un camí espiritual que faig amb la curiositat de l’aprenent. Diuen que la millor manera d’aprendre és ensenyar i aquí estic, compartint amb qui vulgui les experiències que ens aporta el kundalini.

Marta Garcia – Bhajanpal kaur

Llicenciada en Filologia. Professora de Ioga formada en Kundalini Ioga titulada per Prem i European Yoga Alliance, Ioga per l’embaràs i criança i Ioga per a nens i família.
S’incorpora al nostre equip l’any 2017.

Sara Pons

Graduada en Infermeria. El viatge va començar fa 8 anys amb la pràctica regular del Ashtanga ioga; posteriorment vaig endinsar-me en la pràctica del Iyengar ioga i Hata ioga; fins que vaig pensar que havia d’aprofundir una mica més; vaig marxar a l’Índia on vaig formar-me en Ashtanga ioga, vinyasa ioga i yin ioga, acreditat per la Ioga Alliance. Actualment continu la meva formació enaquest viatge que va començar en una petita sala del poble d’Alaior i que va canviar-me la vida, la forma de pensar i de créixer (www.integratusalud.com)

 

TORNAR