Professors 1

El nostre objectiu és que la teva estada amb nosaltres sigui un dels millors moments del dia i compartir amb tu allò que hem après i ens ha aportat el Ioga. Estem aquí per a tu, per acompanyar-te, perquè allò que busques es troba dins teu.

Cristina Planellas – Saraswati kaur

Diplomada en Ciències Empresarials i Tècnica Superior en Prevenció Riscos Laborals. Professora de Ioga acreditada segons el BOE i formada en Kundalini Ioga per Hargobind Singh Khalsa, titulada per KRI, AEKY, European Yoga Alliance i FEMALT, Ioga per l’ embaràs i criança, Ioga per a nens i família i Unnata Ioga aeri. Moon Mother formada per Miranda Gray i com a acompanyadora de dones per Sophia Style en “Viaje de la Mujer Cíclica”. L’any 2006 porta el moviment Happyyoga a Girona i des de llavors dóna classes, dirigeix i coordina totes les activitats del centre. Professora i coordinadora a Girona, de la Formació de Professors de Kundalini Ioga de l’Associació Internacional Prem.

Gemma Canadell – Siri Devta Kaur

Diplomada en Educació Social. Professora de Ioga formada en Kundalini Ioga titulada per Prem i European Yoga Alliance i Ioga per a nens i família. Moon Mother formada per Miranda Gray. Alumna des dels inicis del Happy a Girona passa a formar part de l’equip de professors l’any 2015.

l
Marisa Hernando – Nidhan Mantra Kaur

Doula i educadora de massatge i reflexología infantil. Estudiant enamorada del Kundalini Ioga. A càrrec de l´espai Gñana Ioga conjuntament amb Pau i Mireia. Comunity manager del Happy Yoga Girona.

Pau Martinell – Manav Inder Singh 

Sóc professor de kundalini ioga des de l’estiu del 2017. Vaig iniciar aquest preciós camí com una pràctica física però ha esdevingut una forma de vida, un camí espiritual que faig amb la curiositat de l’aprenent. Diuen que la millor manera d’aprendre és ensenyar i aquí estic, compartint amb qui vulgui les experiències que ens aporta el kundalini.

Marta Garcia – Bhajanpal kaur

Llicenciada en Filologia. Professora de Ioga formada en Kundalini Ioga titulada per Prem i European Yoga Alliance, Ioga per l’embaràs i criança i Ioga per a nens i família i Unnata Ioga Aeri.
S’incorpora al nostre equip l’any 2017.

Carlos Alma

Sóc professor de ioga acreditat per l’escola International Sivananda Vedanta a Índia. Em vaig iniciar en la pràctica del ioga en el 2005 quan vivia a Londres on treballava en serveis socials i en educació especial; l’experiència en aquestes àrees m’ha ensenyat que la vida es pot experimentar de maneres molt diferents a l’establert. Durant aquests tretze anys la meva passió pel ioga m’ha portat a investigar els seus diferents estils a través de la pràctica. Això m’ha permès desenvolupar un ensenyament enfocat a incrementar la consciència del cos i l’eficiència en la seva utilització.

TORNAR