Masterclass de ioga restauratiu en Hamaca

 

T’agradaria gaudir d’una relaxant sessió de ioga restauratiu amb hamaca? Doncs tens l’oportunitat d’assistir a la master class que ens ofereix Montse Lominchar.

Khatva és el terme sánscrito per definir bressol, hamaca, gronxador. Hem triat aquest concepte per la seva relació amb el primer jaç en el qual es descansa i es restauren les energies per seguir creixent.

En el Khatva Ioga o Ioga Restauratiu utilitzem una hamaca com a eina de suport i aprenentatge. És un estil de ioga inspirat en el Ioga aeri, el Yin ioga i el Ioga Restauratiu, aquests últims són estils de ioga en els quals es practiquen postures o àsanes molt passives i lentes, amb o sense suports (bolster, manta, maó, etc.) i que es mantenen durant períodes de temps més llargs que en altres estils de ioga . Aquest període pot variar entre un i cinc minuts o més, depenent del nivell de pràctica dels yoguis.

Les postures, per si mateixes, apliquen una pressió moderada als teixits connectius del cos (els tendons, les fascias i els lligaments) amb l’objectiu d’augmentar la circulació en les articulacions i millorar el seu estat, però a més l’hamaca exerceix pressió extra sobre la pell i els músculs, estimulant i augmentant encara més els beneficis de la pràctica.

Amb els seus llargs períodes de quietud, també posa èmfasi a conrear una actitud meditativa, ajudant a mantenir una major consciència del silenci intern i afavorint l’estat “neutre” que la tècnica de ioga precisa.

En Khatva Ioga utilitzem l’hamaca com un suport, per facilitar, comprendre i ajudar a mantenir les àsanes durant més temps, ampliant els seus beneficis. L’hamaca es converteix en una gran eina d’aprenentatge.

En el Khatva ioga es redueix l’ansietat i l’esgotament i es rebaixa l’estrès, en ser una forma molt suau de ioga que utilitza l’hamaca com a suport, aquesta pràctica indueix a una relaxació física i mental profundes.

Data:                          31 juliol
Horari:                      9:30 h a 11:00 h
Preu:                         25 €
Inscripcions:           616 95 23 14 / info@happyyogagirona.com