Masterclass Kundalini Ioga

Classe/ taller en la qual tractarem l’estudi i la pràctica del Kundalini Ioga. T’ensenyarem els conceptes bàsics, dinàmics i profunds que cal saber per poder entrar a la pràctica del Ioga.

T’ho explicarem tot ben explicat, amb detalls i ajudant-te a fer que tinguis l’experiència perquè el puguis interioritzar.

 


Divendres 14 desembre
De 18:30 h a 20:30 h

 

“La por al desconegut, la por al demà, és l’enemic de tota persona. El demà hauria de fer-te feliç, has d’abraçar-lo i enfrontar-ho, però si en comptes d’això li tens por, mai podràs gaudir-lo.” Yogui Bhajan

 

Aquest mes treballem l’Alliberació de les nostres pors.

Quan la nostra ment comença amb el joc de parlar sobre les nostres pors ens enquadrem en un espai tancat, només veiem murs sense sortida.

Alliberarem les toxines acumulades als ronyons, els contenidors de pors, amb pranayames i postures indicades per aquesta finalitat, i enfortirem les nostres glàndules suprarenals per a relaxar el nostre organisme.

Això ens ajudarà a desenvolupar una ment neutral equilibrada per veure la realitat de les coses i les infinites possibilitats d’avançar, que sempre hi són.

Classe formativa (inclosa en el programa de formació de professors) Oberta a tothom que tingui interès a practicar i/o aprofundir en Kundalini Ioga.

Dates

  • 14 de Desembre 2018
  • 1 de Febrer 2019
  • 29 de Març 2019
  • 26 d´Abril 2019
  • 14 de Juny 2019
  • 12 de Juliol 2019

Horari

18:30 h a 20:30 h

Aportacions

* Socis Happy i Professors formats a l’Escola: 10 €
* No Socis: 15 €

Inscripcions i reserva places

mail:       info@happyyogagirona.com
mòbil:    616 952 314