Masterclass Kundalini Ioga

Classe/ taller en la qual tractarem l’estudi i la pràctica del Kundalini Ioga. T’ensenyarem els conceptes bàsics, dinàmics i profunds que cal saber per poder entrar a la pràctica del Ioga.

T’ho explicarem tot ben explicat, amb detalls i ajudant-te a fer que tinguis l’experiència perquè el puguis interioritzar.

 


Divendres 23 novembre
De 18:30 h a 20:30 h

 

“La prosperitat no és l’extern, és el que flueix en la Vida i és el que està dins teu! És el bell fluir en aquest espai i temps present.” Yogui Bhajan

 

Aquest mes treballarem el concepte de la Fluïdesa en el Ioga.

Connectarem amb l’Aigua, element del nostre segon txakra, swadhisthana, que es troba a la nostra pelvis, regió associada amb les emocions, la passió, el plaer, la creativitat, la fluïdesa i la sexualitat.

Treballarem i alliberarem la zona pelviana amb les asanes (postures) específicament indicades per aquesta àrea, centrant-nos en la profundització dels estiraments, observant malucs i engonals, per a guanyar en moviment-espai, creant un flux deliberat i fonamental per aconseguir equilibri en tot el cos, ja que aquesta és la que ens manté dempeus.

I en aquest equilibri de les nostres aigües internes podrem connectar-nos fàcilment amb els altres, sentir el contingut i la calma, fondre l’ego que ens atura, deixar que les coses vagin, sense nedar a contracorrent, oberts a l’alegria i el plaer, i expressant la creativitat del nostre Ser.

Classe formativa (inclosa en el programa de formació de professors)

Oberta a tothom que tingui interès a practicar i/o aprofundir en Kundalini Ioga.

Dates

  • 23 de Novembre 2018
  • 14 de Desembre 2018
  • 1 de Febrer 2019
  • 29 de Març 2019
  • 26 d´Abril 2019
  • 14 de Juny 2019
  • 12 de Juliol 2019

Horari

18:30 h a 20:30 h

Aportacions

* Socis Happy i Professors formats a l’Escola: 10 €
* No Socis: 15 €

Inscripcions i reserva places

mail:       info@happyyogagirona.com
mòbil:    616 952 314