Canta Mantra: Bhakti Ioga, cantar a la Vida des del Cor

 
Trobades per junts, cantar mantra i obrir el cor.

Per meditar, per entrar en contacte amb tu mateix, expressar la teva veu i si tens algun instrument estàs convid@t a portar-lo.

Durant la sessió anirem intercalant el cant amb algun estirament del cos i amb alguna explicació del significat del mantra.

 

Cada segon divendres de mes 19:00h a 20:30h
(confirmarem les dates a l’agenda de la web)
Happyyoga Girona Sant Narcís


Per més informació:  info@happyyogagirona.com
Tel. 602.352.816 (Paolo)

 

Bhakti Ioga és una branca del Ioga orientada cap a la devoció com un camí per experimentar l’amor. Per sentir l’amor en totes direccions, cap a dins teu i cap a fora.

El camí del Bhakti Ioga ens condueix inevitablement al cant. Sabem que en la major part de cultures, llinatges i tradicions el cant apareix com a pràctica molt important.

El cant de mantres és un recurs fonamental. És una tècnica que milers de persones durant milers d’anys han practicat.

Els mantres són paraules, frases, en sànscrit, idioma sagrat, que en ser recitats de forma constant i repetitiva ens porten a un estat de profunda concentració, dissolent tensions i connectant-nos amb el nostre ser més íntim, on resideix la nostra pura essència: l’Amor.

Hi ha dos tipus de pràctica del Bhakti Ioga: el Japa, meditació privada, mitjançant repeticions d’un mantra concret per al desenvolupament personal, i el Kirtan, el cant de mantres amb els altres, on s’acompanya d’instruments musicals i de percussió rítmica.

En un Kirtan, hi ha músics i cantants que entonen el mantra i als assistents repeteixen, creant una fusió i vincle: es crea el kirtan entre Tots; les veus esdevenen l’expressió del cor i es canta a la Vida!
Després de cada mantra es practica el moment de silenci, l’espai on hi ha moviment físic, mental i emocional i on es deixa descansar l’organisme, experimentar com es calma la respiració, el batec del cor, l’emoció i la intensitat de la vibració, fins a arribar al silenci i al benestar.

Així doncs, Kirtan Bhakti Ioga és el ioga de la devoció, de la vibració, és cantar amb el cor, el Ioga de l’Amor i on hi ha Amor, es dissol l’Ego i acaben les pors.

T’animem a experimentar aquesta proposta des de la senzillesa, en un espai cuidat, compartint i creant amb nosaltres el Kirtan, a cantar a la Vida des del Cor i deixar que sorgeixi el teu veritable Jo: l’Amor. “

Espai Obert a tothom

Aportacions: 5€ Socis / 10€ No socis