Formació en Kundalini Ioga

Filosofia i anatomia Ióguica – Asana – Meditació – Ensenyament i pràctica – Sadhana – L’energia kundalini i el ioga – Bandhas – Kriyes – Vinyasa – Pranayama – Mudra – Baghavad Gita – Les 8 branques de Patanjali – Mantra

Benvingut/da Caminant!

Iniciació

Si assisteixes a classes setmanals i vols saber més de Ioga.
Si treballes en l’àmbit del creixement personal, terapèutic o corporal i vols enriquir-te amb el toc del Ioga.
Si vols aprofundir en el teu procés personal d’autoconeixement i sanació.
T’oferim aquesta immersió en Kundalini Ioga*

Un any d’aprofundiment amb molta pràctica perquè rebis clarament els beneficis del Ioga. Coneixeràs bé les tècniques d’ asana, pranayama, mudres i bhandes, i la filosofia del ioga a un nivell bàsic i fonamental. T’oferirem valuoses eines d’autoconeixement i purificació, claus per a comprendre com funciona la ment, l’energia i la matèria, de manera que puguis aplicar tot això a la teva vida diària.

En aquest any d’Aprofundiment experimentaràs que Ioga és meditació. La finalitat del Ioga és el reconeixement natural de la consciència.

Curs de 400 hores

Girona. Vuit trobades de cap de setmana i tres retirs en la naturalesa.

Veure la Formació i el Programa mes a mes

Per a dedicar-te professionalment a fer classes de ioga hauràs de cursar, abans o després, la Instrucció en Ioga amb Certificat de Professionalitat.

La nostra formació està avalada per:

Tenim molts anys d’experiència formant a professors de Kundalini Ioga amb profunditat i llibertat, a Espanya (Alacant, Barcelona, Girona, Madrid, València, Granada, Bilbao), Colòmbia (Bogotà, Cali, Medellín), l’Argentina (Buenos Aires).

Si vols més informació per properes edicions, tens dubtes, o vols concertar entrevista, posa´t en contacte amb nosaltres al info@happyyogagirona.com o truca´ns al 616 952 314