Formació de Professors de Kundalini Ioga

anuncio 171 x 241 formacion-001A l´Octubre tornem a obrir la nostra formació de professors de Kundalini Ioga a Girona. La proposta no és tan sols per als que tinguin un interès professional en el ioga, sinó per a tots aquells que busquin aprofundir en la seva pràctica i embarcar-se en un preciós viatge de creixement personal. I si lo teu és donar classes, estaràs molt ben preparat per a exercir una bonica professió amb futur.

Et proposem una formació rigorosa i amb gràcia: la pràctica, la disciplina, l´amor, el respecte a l´individualitat són alguns dels ingredients amb els que volem servir-te, per a aprendre junts a viure amb maestría, tot allò quotidià.

A partir d´Octubre, comencem un recorregut de dos anys de camí per a l´obtenció del títol de Professor, en un cap de setmana al mes. La formació es complementa amb 3 retirs a plena natura: pràctica, teoria i filosofia orientada al desenvolupament de Sers Conscients i Lliures. Per a conèixer amb més detall el programa, continguts i equip docent… click aquí i si vols info de preus i calendari… click aquí.

Tenim molts anys d´experiència formant i acompanyant professors de ioga.

Si t´atrau la idea però no estàs totalment segur de comprometre´t amb tota la formació, et donem la possibilitat de provar tan sols el primer mòdul, sense compromís. Consulta´ns.

Si vols més informació, tens dubtes, o vols concertar entrevista, posa´t en contacte amb nosaltres al  info@happyyogagirona.com o truca´ns al 616 952 314

 

TORNAR