Formació de Professors de Kundalini Ioga

Filosofia i anatomia Ióguica – Asana – Meditació – Ensenyament i pràctica – Sadhana – L’energia kundalini i el ioga – Bandhas – Kriyes – Vinyasa – Pranayama – Mudra – Baghavad Gita – Les 8 branques de Patanjali – Mantra

 

Benvingut/da Caminant!

A l´Octubre tornem a obrir la nostra formació de professors de Kundalini Ioga a Girona. La proposta no és tan sols per als que tinguin un interès professional en el ioga, sinó per a tots aquells que busquin aprofundir en la seva pràctica i embarcar-se en un preciós viatge de creixement personal. I si lo teu és donar classes, estaràs molt ben preparat per a exercir una bonica professió amb futur.

Et proposem una formació rigorosa i amb gràcia: la pràctica, la disciplina, l´amor, el respecte a l´individualitat són alguns dels ingredients amb els que volem servir-te, per a aprendre junts a viure amb maestría, tot allò quotidià.

A partir d´Octubre, comencem un recorregut de dos anys de camí per a l´obtenció del títol de Professor, en un cap de setmana al mes durant 8 mesos. La formació es complementa amb 3 retirs a plena natura: pràctica, teoria i filosofia orientada al desenvolupament de Sers Conscients i Lliures.

1er any Aprofundiment (450 hores)

L’any d’Aprofundiment és per practicar molt i rebre els beneficis del Ioga de manera clara. Per conèixer bé les tècniques d´àsana, pranayama, mudres i bandhes, i la filosofia del ioga a un nivell bàsic però fonamental. Valuoses eines d’autoconeixement i purificació, claus per comprendre com funciona la ment, l’energia i la matèria, de manera que puguis aplicar tot això a la teva vida diària. En aquest any d’Aprofundiment experimentaràs que Ioga és meditació. Les kriyes de Kundalini Ioga són per conèixer els diferents aspectes de la nostra ment i desenvolupar Sattva. La finalitat del Ioga és el reconeixement natural de la consciència i la identificació dels obstacles que apareixen en la ment. Kriyes (sèries de Ioga) i meditacions dinàmiques, estàtiques, amb cant de mantras, amb mudres.

2on any Professorat (450 hores)

Passem al Professorat els que pensem en la possibilitat de fer classes o volem seguir amb més rigor i coneixements tècnics i filosòfics. Les claus per ser un professor tocat pel dharma i imbuït del poder transformador que conserva el llinatge del ioga amb tota la seva puresa.

 

La nostra formació està avalada per:

 

Tenim molts anys d´experiència formant i acompanyant professors de ioga

 

Si t´atrau la idea però no estàs totalment segur/a de comprometre´t amb tota la formació, et donem la possibilitat de provar tan sols el primer mòdul, sense compromís. Consulta´ns.

Si vols més informació, tens dubtes, o vols concertar entrevista, posa´t en contacte amb nosaltres al info@happyyogagirona.com o truca´ns al 616 952 314