3r Festival de Mantres a Girona

Mantres i Música des del Cor

Ens fa molta il.lusió tornar-te a oferir la 3a. Edició d’aquest festival de mantres, cants i música per a recordar el que Som, per a connectar la Vida des del Cor, i deixar que sorgeixi el nostre veritable Jo: l’Amor.

Cants a l’Amor amb:

  • Manu Om
  • Eduard Canimas
  • i Carola Zafarana

acompanyats dels Atman Brothers, Spiritual Music Backing Band, Freqüències Sonoro-Sensorials amb Albert Cuevas, Músiques del món amb Arima.

Dissabte 9 de Novembre de 18:00 h a 00:00 h a l´Auditori de la Mercè

Preu de l´entrada anticipada 22 € (26 € mateix dia 1 hora abans de l’inici)

Programa:

18:00 h Benvinguda i Meditació Inicial
18:30 Mantres amb músiques del Món, Freqüències Sonoro-Sensorials i Marató de Mantres
00:00 h Meditació i Tancament

  • Porta la teva màrfega o matt, coixí o zafu per acomodar-te i poder estirar-te si et cal (també hi haurà apartat de butaques per asseure’t en cas que així ho necessitis)
  • A l’exterior de l’Auditori hi haurà la Vegavana, FoodTruck de Cuina Vegana amb productes de proximitat i/o Bio i Ecològics, per si vols fer un mos
  • Els més menuts són benvinguts! Hi haurà una sala a part per si en algún moment veus o sents que interfereixen en la vibració del concert, puguis retirar-te allà amb ells.

Els músics

Manu Om

“Sóc un convençut de la medicina de l’amor. Un idealista. Sóc un convençut que l’amor és l’únic remei que pot posar fi a tanta barbàrie i tanta incongruència. És des d’aquest convenciment que canto.
Diuen que la meva veu és vibrant i emociona. Jo això no ho sé pas. El que si et puc assegurar es que quan tu, jo y tothom ajuntem la nostra veu en un sol cant el teu cor, el meu i el de tothom s’obre. Desitjo que puguem compartir aquest espai de compassió i tendresa plegats. Hare Krishna ! ”


Eduard Canimas

“Canta i no t ´encantis . No t ´encantis amb la ximpleria, la neurosi i el judici. Sí, ens repetim en el mantra i com un mantra per fondre ´ ns amb la Vida i l ´Amor. Ja està. Canta, estima i fes el que vulguis, deixant anar tot allò que no necessitem per Ser, i ser finalment lliures, guerrers i guerreres espirituals cuidant la Mare Terra.”

 


Carola Zafarana

És cantant des de fa tota la vida. Li dóna molta alegria quan la gent canta amb ella i s’atreveix a obrir-se al present, sentint-se, cadascú amb la seva veu única. Amant del cant de mantres i a través d’ells, arribar a aquesta gran somriure del cor, enamorant-se un cop i un altre del silenci que segueix després del mantra, on ocorre la màgia. Té diversos discos gravats, entre ells tres amb mantres: Shabad Simran, Zafarana i Exhale. Canta durant classes, recessos, formacions i festivals de diferents tipus de ioga i meditació, és professora de “cant devocional” a l’Escola de Meditació Experimental a Barcelona i dóna concerts i tallers de mantres.


Atman Brothers

Després d’un llarg període de temps tocant en directe i gravant ( ja sigui junts o per separat ) amb un gran nombre d’instrumentistes i cantants de música espiritual, Jaume Catà ( taula, bateria, percussió ) i Xavier Grau ( baix i contrabaix ) decideixen començar a treballar junts amb el nom de ATMAN Brothers Spiritual Music Backing Band. L’objectiu d’aquest grup no és un altre que poder cobrir totes les necessitats que l’acompanyament musical d´un festival, grup o artista de música espiritual pogués tenir.


Arima

En aquesta 3a. Edició del Festival donem espai a un grup novell i local, Arima, un grup que ens ofereix músiques del món cantades amb el cor. Experimentació, tendresa i complicitat són alguns dels ingredients que aporta aquesta música. La intencio és senzilla, fer aflorar les ganes d’unir-se al cant, arribar a una vibració compartida que nutreix la nostra ànima de so i sanació. Aquest nom significa ànima en euskera, un idioma ancestral.


Albert Cuevas

EL MOMENT DE COMPARTIR
El lligam entre la música natural-receptiva i els equilibris emocionals que ens provoquen són patents i formen part de la nostra constant evolució. Gràcies a la recerca i combinació d’una sèrie de freqüències l’Albert Cuevas, evidencia amb els seus concerts, el pur mestissatge entre les noves tècniques musicals més els cants i sons d’instruments mil·lenaris.


Vols veure el resum en imatges, del Festival de Mantres de l´any passat? Click aquí