Naad Yoga amb Laura Masó

Escoltant la Crida de l’ànima

Algunes reflexions de Jenny Sangeet

Aquesta sonoritat em pregunta sobre …

Què em guia a la vida? Penso i existeixo, o sóc i visc? És la meva ment qui dirigeix la meva vida i em fa sentir en control d’ella? El motor de la meva vida són plans que he de complir i si alguna cosa no surt com planejat em sento perduda perquè tot depèn de mi? Puc escoltar la crida de la meva ànima, plena de fe en qui em va crear i a tot el que existeix i, sentint la passió i bogeria, deixar-me guiar sabent que el que succeeixi és perquè és el meu destí i per res de món m’ho deixo perdre? Em puc lliurar a viure en l’etern ara, amb el cor desbordant de devoció i bellesa, perquè la meva ment s’ha deixat absorbir per aquesta urgència de renunciar al món per viure instal·lada en l’amor diví sense límits i lliure de la preocupació del què diran?

Aquesta sonoritat és per mi …

Aquesta sonoritat és en mi. Passés el que passés a la meva vida, sempre he sentit que, si arribés a caure, alguna cosa esmorteiria la meva caiguda i m’ajudaria a aixecar-me. La meva visió optimista que la vida és bella i la fe en que tot sortirà bé, mai m’ha abandonat, tot i que passin coses que m’entristeixen, m’enfurismen, no entenc, i anomeno dolentes o bones. Sóc conscient que és un regal diví viure amb aquesta fe, des de sempre. És tan clar per a mi que som un ésser, que el voler fer-ho sentir a tots és imperiós per a mi. La compassió pels que veig patir, és el que em va moure a dedicar-me a acompanyar-los a viure vides més felices, a contagiar-los amb aquest entusiasme i amor diví que sé que els ajudarà a enfrontar-se a les seves pors.

En aquests moments que vivim aquesta sonoritat ens pot ajudar a …

Davant el que mai abans hem viscut i ens és desconegut i el que els mitjans de comunicació i xarxes socials envien missatges tan contradictoris, molts ens sentim sumits en la inseguretat i en la por. El futur sembla més incert que mai, encara que, en realitat, el futur sempre és incert, no existeix, només el present existeix. El que una sonoritat ens pugui recordar que l’ara està fet i sempre ha estat fet del mateix: d’amor diví, sense límits, i és pel nostre bé, és màgic. Anem a viure-ho!

Professora: Laura Masó

Horari: Dissabte 29 de maig a les 18:00h.

Centre: Happy Yoga Girona Sant Narcís

Places molt limitades, garantint totes les mesures de salut actuals. No et demoris en reservar la teva plaça!

Pots reservar l’activitat aquí.

Tornar a maig