TALLERS DE HANDSTANDS

I després de l’èxit del taller de handstands del passat 18 de juliol (amb aforament complert!) i perquè vosaltres ens ho heu demanat, n’hem programat un més: Una mica més llarg i multinivell!!!

Com al taller anterior, de nou, places molt molt limitades!!!

A aquest taller, treballarem:

Prevenció de lesions i Mobilitat: Començarem preparant el cos a traves d’exercicis d’escalfament i de mobilitat que ens permetran protegir els canells, activar l’escàpula, donar mobilitat a la columna i a millorar la flexibilitat de les espatlles i els malucs, alhora que ens ajudarà a agafar força als dits.

Força abdominal i Flexibilitat: Treballarem exercicis específics per enfortir el nostre “core” (tronc i abdominals) per activar la flexibilitat i anar adquirint una bona forma, quan practiquem aquesta postura.

Entrades i Sortides de la postura: Aprendrem a fer servir la paret de forma segura per entrar i sortir del handstand.

Exercicis d’entrenament: Fent servir la paret, farem exercicis que ens ajudaran a aconseguir la força, alineació i control necessaris per fer una postura recta i ben equilibrada. Amb l’ajut del professor o de dos en dos, també treballarem, sense paret, enmig de la classe.

Temps per practicar i passar-ho bé: Amb el suport del professor, al final de la classe deixarem un bon marge de temps per divertir-nos practicant tot el que haurem après o qualsevol equilibri de braços que ens vingui de gust!


Professor: STELIO PEROGIANNIS.

Entrenador Personal nascut a Melbourne, Austràlia. L’Steve ha viscut sempre un estil de vida molt activa, empesa pel seu entusiasme per l’exercici físic. Al llarg dels seus 38 anys de vida, ha practicant, entre d’altres, disciplines com Entrenaments en Resistència, Arts Marcials, Calestènics i Ioga.

Tot això l’ha portat a la seva passió actual: fer equilibris amb les mans!

Segons l’Steve mateix, la pràctica de handstands li permet entrenar a qualsevol lloc, mentre hi hagi terra sota les seves mans, a ser més creatiu, li ha ensenyat a tenir més paciència i a gaudir del “viatge”, a mesura que millora la seva pràctica.

També segons el mateix – i de fet això ho corroboren estudis científics – fer handstands el fa sentir feliç!


DETALLS DEL TALLER:

Dia:                                                     7 de Setembre de 2018.
Horari:                                               18:00 h a 20:00 h.
Lloc:                                                    Happy Yoga Girona.
Inversió:                                             35 €
Nombre màxim d’alumnes:           10.
Idioma:                                              Anglès (traducció al Català / Castellà, per a qui ho necessiti)