Curs de Reflexologia Podal

Formació i sessions de consulta en reflexoteràpia

Teràpia de tipologia manual

La reflexologia podal és l’estudi dels reflexos corresponents a totes les zones de l’organisme a la planta dels peus. És una tècnica manual per activar la capacitat de curació del mateix cos.

Què és la reflexologia podal?

Podem definir la Reflexologia Podal com el conjunt de tècniques terapèutiques que es basen en el tractament i l’estimulació de «punts reflex» situats als peus que tenen una influència especial en diferents òrgans del cos. Per consegüent, el tractament adequat d’aquests punts reflex pot guarir altres parts del cos.

Per què és important la reflexologia podal?

A la planta dels dos peus està reflectit tot el nostre organisme i a través del massatge i la pressió en aquests punts reflexos del peu aconseguim restablir l’equilibri i l’harmonia del nostre organisme.

Pel tipus de teràpia que és no té límit d’edat ni de situació, però el mateix terapeuta aplicarà aquest tractament segons els casos personals de cada pacient.

Característiques de la reflexoteràpia

És un mètode de diagnòstic que ens permet detectar afeccions del nostre cos. La finalitat d’aquesta teràpia és recuperar l’equilibri i la salut.

Quan comprovem que un determinat òrgan està desequilibrat, practicant diferents tipus de massatge a la zona reflexa del peu es pot restablir la salut.

La Reflexologia Podal als nadons té respostes positives especialment importants. Amb ella es poden tractar gasos, restrenyiment, diarrees, angoixa.

La reflexoteràpia no és, per res, una teràpia invasiva, agressiva ni traumàtica. Ben al contrari, és molt plaent i els beneficis es noten ràpidament.

Formació de reflexologia podal

Ubicació del centre