Curs de Flors de Bach

Formació de Flors de Bach i sessions de teràpia per a persones de totes les edats

Teràpia de tipologia holística

Estudia el curs de flors de Bach per a futurs terapeutes de les teràpies florals. A Esfera també pots concertar hora de visita per a una teràpia amb Flors de Bach.

Les Flors de Bach estan reconegudes per l'OMS

Les Flors de Bach són una sèrie d’essències naturals utilitzades per tractar diverses situacions emocionals, com ara les pors, la soledat, la desesperació, l’estrès, la depressió, les obsessions, a més de problemes físics i mentals.

Entre els anys 1926 i 1934 el Dr. Bach va experimentar amb diverses flors silvestres natives de la regió de Gal·les, a Gran Bretanya, fins a trobar 38 remeis naturals, cadascun amb propietats curatives per a diferents problemes emocionals.

Aquestes 38 flors s’anomenen Flors de Bach.

Per què has d'estudiar Flors de Bach amb nosaltres?

Esfera Girona és un dels centres de formació i teràpies naturals de referència.

L’equip de professionals es caracteritza per la qualitat humana i professional. T’acompanya en els teus processos tant de formació com de desenvolupament personal i de salut.

No és només una formació sinó també un camí d’autoconeixement i transformació personal. T’apropem a la visió holística i integral de la salut i benestar a través de les nostres formacions.

Les flors de Bach és una teràpia holística, natural i energètica que ajuda en qualsevol procés de creixement personal i de recuperació de la salut, ja sigui des de problemes emocionals, com a físics, energètics i espirituals.

Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que vulguin alguna cosa més que una formació a les teràpies florals, naturals, holístiques i energètiques. Amb tècniques personalitzades per afavorir la integració de la matèria.

Formació de Flors de Bach

Ubicació del centre