Ashtanga Vinyasa Ioga

Ashtanga Vinyasa ioga (Vi = de manera especial, nyasa = col·locar) consisteix en la unió de diverses postures mitjançant la respiració Ujjayi (significa victoriós). Fusionant la força, consciència i vitalitat del Ashtanga ioga amb la fluïdesa, estabilitat i confort del Vinyasa ioga, creant equilibri de força i flexibilitat, lleugeresa i pesadesa, moviment i quietud.

La naturalesa variable de Vinyasa ioga ajuda a desenvolupar un cos més equilibrat, així com evitar lesions per moviments repetitius. Portant consciència en cada moviment a cada moment.

Les classes de Vinyasa ofereixen una amplia varietat de postures d’Ashtanga fusionades amb altres estils, asanas de diferents nivells, amb variacions, utilitzant suports com blocs, cinturons i mantes; i adaptant-se als alumnes, on no es trobaran dos classes iguals.

S’utilitzen les anomenades “transicions” connectant una postura amb l’altra, on molts cops no es podran apreciar donat que formen part del mateix “flow” de la seqüència. Això ajudarà a moure’ns de manera més agraciada, connectada i fluida entre asana i asana.

Ashtanga vinyasa ioga és la fluïdesa, força i equilibri del cos i la ment en cada asana.

INSCRIPCIONS OBERTES

Sense quota d’associació. Prova una setmana per 15€ totes les activitats que vulguis, i te’ls descomptarem de la primera quota mensual.

Centre: Happy Yoga Girona Sant Narcís

Horaris: consulta els horaris al nostre centre

Happy Yoga Sant Narcís

Tornar a Classes de Ioga