4t Festival de Mantres a Girona

Mantres i Música des del Cor

Ens fa molt feliços anunciar-vos, que tornem a programar el 4t Festival de Mantres de Girona – Cants a l’Amor!  

Això sí, en un format una mica diferent donada la situació actual, però en un entorn segur, amb un ambient tranquil i amb molt bona energia i vibracions, al centre Happy Yoga Girona Sant Narcís.

Cants a l’Amor amb:

  • Sílvia Puig & Íñigo Berrio
  • Carola Zafarana
  • Shaman Laika, Raffa Martínez & Olga Pes
  • Ravi Ramoneda
  • Eduard Canimas

PROGRAMA

Divendres 6 de Novembre

Actes gratuïts per a tothom que tingui entrada al Festival

18h-19’30h            Projecció pel·lícula Mantra

19’30h-20’30h       Concert Sílvia Puig & Íñigo Berrio

Dissabte 7 de Novembre

9’30h -10’30h        Ioga i Pranayama (Gratuït per tothom que tingui entrada al Festival)

11h -12’30h          Concert Carola Zafarana

17’00h- 18’30h     Concert Shaman Laika, Raffa Martínez & Olga Pes

19’00h-20’30h      Concert Ravi Ramoneda

Diumenge 8 de Novembre

9’30h -10’30h     Ioga i Pranayama (Gratuït per tothom que tingui entrada al Festival)

11h -12’30h       Concert Eduard Canimas

preus especials per tots els concerts, per dos concerts o un únic concert.

 

Els més menuts són benvinguts! Hi haurà una sala a part per si en algun moment veus o sents que interfereixen en la vibració del concert, puguis retirar-te allà amb ells.

 

Els músics

Sílvia Puig & Íñigo Berrio

En aquesta 4a edició del festival, Sílvia Puig & Iñigo Berrio ofereixen cants de músiques del món i Mantres cantades amb el cor. Experimentació, tendresa, complicitat i alegria són alguns dels ingredients que aporta aquesta fusió musical. La intencio és senzilla: fer aflorar les ganes d’unir-se al cant, arribar a una vibració compartida que nodreix la nostra ànima de so.

Carola Zafarana

És cantant des de fa tota la vida. Li dóna molta alegria quan la gent canta amb ella i s’atreveix a obrir-se al present, sentint-se, cadascun amb la seva veu única. Amant del cant de mantres i a través d’ells arribar a aquest gran somriure del cor, enamorant-se una i altra vegada del silenci que segueix després del mantra, on comença el gaudi. Té diversos discs gravats, entre ells quatre de mantres: Shabad Simran, Zafarana i Exhale i el seu nou àlbum Pramananda. Canta durant classes, retirs, formacions i festivals de diferents tipus de ioga i meditació, és professora de cant devocional a l’Escola de Meditació Experimental a Barcelona i dóna tallers de veu.

Shaman Laika

Shaman Laika és un grup de música ritual, mantres i cant sagrat, liderat per Raffa Martínez, cantant i percussionista català dedicat des de fa més d’una dècada a la integració de l’art i l’espiritualitat amb la música com a principal vehicle d’expressió.

Al costat d’Olga Pes i amb un estil molt característic i propi, sobri, elegant i profund, la música de Shaman Laika és com un viatge d’arrel ètnica, on el cel i la terra es fonen per crear un paisatge sonor carregat de bellesa, sensibilitat i força.

Shaman Laika ens ofereix un espai de meditació i connexió interna embellit sempre per l’art floral, (mandala) com un segell inconfusible i particular en forma Cor palpitant. Una presència física i escenografia imprescindible per a una trobada màgica impregnada de musica, cant, vida i connexió integral amb el que som i ens envolta.

Ravi Ramoneda

Devocional per naturalesa, des de la seva curta edat ha estat acompanyat per mestres de diferents disciplines, format en sanació a través del tacte, la consciència i el poder del so. I titulat en múltiples disciplines entre elles la medicina tradicional xinesa. Ha explorat diferents instruments i cants del món que li han ajudat a expressar la devoció del Bhakti des de diferents llocs, maneres i estils.  La seva principal inquietud sempre ha estat la realització de l’Ésser i és el que es respira i viu a través de la seva música i cants.

Eduard Canimas

“Canta i no t’encantis . No t’encantis amb la ximpleria, la neurosi i el judici. Sí, ens repetim en el mantra i com un mantra per fondre’ns amb la Vida i l’Amor. Ja està. Canta, estima i fes el que vulguis, deixant anar tot allò que no necessitem per Ser, i ser finalment lliures, guerrers i guerreres espirituals cuidant la Mare Terra.”


Vols veure el resum en imatges, de les darreres edicions dels Festival de Mantres? Fes click aquí

Tornar a novembre