4rt Festival de Mantres a Girona

Mantres i Música des del Cor

Ens fa molt feliços anunciar-vos, que tornem a programar el 4t Festival de Mantres de Girona – Cants a l’Amor!  

En el mateix format que us presentàvem l’any passat, en un entorn segur, amb bona energia i vibració, el nostre centre de Sant Narcís.

Cants a l’Amor amb:

  • Sílvia Puig & Íñigo Berrio
  • Carola Zafarana
  • Manu Om
  • Ravi Ramoneda
  • Eduard Canimas

PROGRAMA

Divendres 26 de Novembre

Actes gratuïts per a tothom que tingui entrada al Festival

18h – 20h            Projecció pel·lícula Mantra”

20h – 21’30h       Concert Sílvia Puig & Íñigo Berrio

Dissabte 27 de Novembre

9’30h – 10’30h        Ioga i Pranayama (Gratuït per tothom que tingui entrada al Festival)

11h – 12’30h          Concert Carola Zafarana

18’00h – 19’30h     Concert Manu Om

20’00h – 21’30h      Concert Ravi Ramoneda

Diumenge 28 de Novembre

9’30h – 10’30h     Ioga i Pranayama (Gratuït per tothom que tingui entrada al Festival)

11h – 12’30h       Concert Eduard Canimas

PREUS ESPECIALS PER TOTS ELS CONCERTS, PER DOS CONCERTS O UN ÚNIC CONCERT

Els més menuts són benvinguts! Hi haurà una sala a part per si en algun moment veus o sents que interfereixen en la vibració del concert, puguis retirar-te allà amb ells.

ELS ARTISTES

Silvia Puig & Íñigo Berrio

En aquesta 4a edició del festival, Sílvia Puig & Iñigo Berrio ofereixen cants de músiques del món i Mantres cantades amb el cor. Experimentació, tendresa, complicitat i alegria són alguns dels ingredients que aporta aquesta fusió musical. La intencio és senzilla: fer aflorar les ganes d’unir-se al cant, arribar a una vibració compartida que nodreix la nostra ànima de so.

Silvia i Iñigo

Carola Zafarana

És cantant des de fa tota la vida. Li dóna molta alegria quan la gent canta amb ella i s’atreveix a obrir-se al present, sentint-se, cadascun amb la seva veu única. Amant del cant de mantres i a través d’ells arribar a aquest gran somriure del cor, enamorant-se una i altra vegada del silenci que segueix després del mantra, on comença el gaudi. Té diversos discs gravats, entre ells quatre de mantres: Shabad Simran, Zafarana i Exhale i el seu nou àlbum Pramananda. Canta durant classes, retirs, formacions i festivals de diferents tipus de ioga i meditació, és professora de cant devocional a l’Escola de Meditació Experimental a Barcelona i dóna tallers de veu.

Manu Om

És un convençut de la medicina de l’amor. Un idealista. Convençut que l’amor és l’únic remei que pot posar fi a tanta barbàrie i tanta incongruència. És des d’aquest convenciment que canta.
Diuen que la seva veu és vibrant i emociona. Quan tots i totes ajuntem les nostres veus en un sol cant els nostres cors s’obren.

MANU-OM-MANTRES

Ravi Ramoneda

Devocional, compromès amb el missatge del cant devocional. Ha viscut el cant de mantres desde la seva curta edat. Iniciat i acompanyat per mestres de diferents disciplines. Ha profunditzat en la música com a medicina y camí espiritual. La seva música desperta consciència i reflextiex el poder sanador que té el so. Ha explorat diferents instruments i cants del món que li han ajudat a expressar el Bhakti des de diferents llocs, maneres i estils.  La seva principal inquietud sempre ha estat la realització de l’Ésser i és el que es respira i viu a través de la seva música i cants, tant per la profunditat que porta com per la passió que es manifesta. La música del Ravi és meditació en estat pur. Els seus concerts son un abans i un després.

Eduard Canimas

Canta i no t’encantis . No t’encantis amb la ximpleria, la neurosi i el judici. Sí, ens repetim en el mantra i com un mantra per fondre’ns amb la Vida i l’Amor. Ja està. Canta, estima i fes el que vulguis, deixant anar tot allò que no necessitem per finalment Ser.

EDUARD-CANIMAS

Vols veure el resum en imatges, de les darreres edicions dels Festival de Mantres? Fes clic aquí