Taller de handstands

Posem-nos cap per avall Girona!

Tallers curts de Handstands. 4 sessions.

Aquest taller de handstands (Adho Mukha Vrkasana) està pensat per a gent que vol iniciar-se en aquesta bonica asana d’equilibri de mans.

A aquest taller, treballarem:

Prevenció de lesions i Mobilitat: Començarem preparant el cos a traves d’exercicis d’escalfament i de mobilitat que ens permetran protegir els canells, activar l’escàpula, donar mobilitat a la columna i a millorar la flexibilitat de les espatlles i els malucs, alhora que ens ajudarà a agafar força als dits.

Força abdominal i Flexibilitat: Treballarem exercicis específics per enfortir el nostre “core” (tronc i abdominals) per activar la flexibilitat i anar adquirint una bona forma, quan practiquem aquesta postura.

Entrades i Sortides de la postura: Aprendrem a fer servir la paret de forma segura per entrar i sortir del handstand.

Exercicis d’entrenament: Fent servir la paret, farem exercicis que ens ajudaran a aconseguir la força, alineació i control necessaris per fer una postura recta i ben equilibrada.

Temps per practicar i passar-ho bé: Amb el suport del professor, al final de la classe deixarem un bon marge de temps per divertir-nos practicant tot el que haurem après o qualsevol equilibri de braços que ens vingui de gust!

Dues opcions disponibles:

Dilluns 12:00 – 13:30 – inici 17 de Juny
Divendres 20:00 – 21:30 – inici 21 de Juny

Happy Yoga Girona – Carrer de Sant Agustí, 40, 17003 Girona

Preu 90 euros (Màxim 10 persones)

Informació: 616 95 23 14 / info@happyyogagirona.com 

Professor: STEVE PEROGIANNIS.

Entrenador Personal nascut a Melbourne, Austràlia.
L’Steve ha viscut sempre un estil de vida molt actiu, empès pel seu entusiasme per l’exercici físic. Al llarg dels seus 39 anys de vida, ha practicant, entre d’altres, disciplines com Entrenaments en Resistència, Arts Marcials, Calestènics i Ioga.

Tot això l’ha portat a la seva passió actual: fer equilibris amb les mans!

Segons l’Steve mateix, la pràctica de handstands li permet entrenar a qualsevol lloc, mentre hi hagi terra sota les seves mans, a ser més creatiu, li ha ensenyat a tenir més paciència i a gaudir del “viatge”, a mesura que millora la seva pràctica.

Al llarg dels darrers 4 anys ha dedicat bona part del seu dia a dia a millorar l’art del handstands. Ha viatjat arreu del món per poder aprendre dels millors professors, amb la finalitat de millorar la seva pràctica i poder-la compatir amb aquells que vulguin aprendre d’ells.

També segons l’Steve – i de fet això ho corroboren estudis científics – fer handstands el fa sentir feliç!