Masterclass Kundalini Ioga

Classe/ taller en la qual tractarem l’estudi i la pràctica del Kundalini Ioga. T’ensenyarem els conceptes bàsics, dinàmics i profunds que cal saber per poder entrar a la pràctica del Ioga.

T’ho explicarem tot ben explicat, amb detalls i ajudant-te a fer que tinguis l’experiència perquè el puguis interioritzar.


Divendres 1 de Febrer
De 18:30 h a 20:30 h

“Si pots practicar i entendre els txakres i desenvolupar-los de forma automàtica en el teu cos perquè es converteixin en els teus companys, llavors tindràs set nous amics” Yogui Bhajan

Aquest mes anem a fer-nos amics dels nostres txakres. Despertem i equilibrem els nostres centres energètics!

Parlarem del nostre cos energètic i dels seus 7 centres principals, què són i quins beneficis obtenim activant, equilibrant i harmonitzant cadascun d’ells.

Practicarem i experimentarem postures (Asanes) específiques relacionades a cada centre i una kriya per equilibrar els seus òrgans corresponents.

Acabarem amb una relaxació-meditació guiada fent un viatge musical per a cada Txakra.

Homes de gran saviesa van estudiar els txakres, com funcionen, els seus pètals, els seus sons, la seva infinitat, la seva correlació, el seu poder.
Es van adonar que la vida d’un ésser humà està basada totalment en aquests txakres. Van desenvolupar una ciència completa.
Aquesta ciència va donar a llum al Kundalini Ioga; Així va néixer Kundalini Ioga.”
Yogui Bhajan

Classe formativa (inclosa en el programa de formació de professors) Oberta a tothom que tingui interès a practicar i/o aprofundir en Kundalini Ioga.

Dates

  • 1 de Febrer 2019
  • 29 de Març 2019
  • 26 d´Abril 2019
  • 14 de Juny 2019
  • 12 de Juliol 2019

Horari

18:30 h a 20:30 h

Aportacions

* Socis Happy i Professors formats a l’Escola: 10 €
* No Socis: 15 €

Inscripcions i reserva places

mail:       info@happyyogagirona.com
mòbil:    616 952 314