L´art del Feng Shui clàssic

Aprendre la tècnica de Feng Shui clàssic per redissenyar i crear un vincle profund amb la teva llar.

El Feng Shui Clàssic busca millorar el benestar i la salut de les persones, permeten restablir positivament l’equilibri de la nostra casa, harmonitzant conseqüentment el nostre cos, la nostra ment, el nostre estat d´ànim i la relació entre els habitants que l´integren, i permetent retrobar-se amb un mateix, en un espai de serenor i salut pels seus habitants.

Proposem aquest seminari-taller com un curs en el que s´assolirà una base teòrica i una aplicació pràctica en casos reals. Portar el plànol de la vostra casa. La formació s’orienta a l´experiència directa de la teoria, aplicant els coneixements a exemples concrets, així com un treball de consciència corporal i meditació vinculat amb els coneixements que s’integren.

PROGRAMA: L´ART DEL FENG SHUI CLASSIC

– Introducció: Origen del Feng Shui
– Feng Shui interior-Feng Shui exterior
– Les formes del canvi: Llum i ombra, teoria del Ying Yang
– Del Yin Yang a la multiplicitat dels “deu mil sers”.
– Exercici pràctic a classe.
– Els 5 Elements, les 5 energies
– Els 5 arquetips, els animals celestes i el mon de la forma
– Aplicació a l´arquitectura i als espais interiors
– Exercici pràctic a classe.

– Escola del Paisatge o de la Forma, aplicació a l´arquitectura
– Relació entitat corporal-habitatge
– El moviment de l´energia Qi, Fluxos
– Accessos a la casa, porta principal, portes interiors i finestres
– El rebedor. El distribuïdor i les escales
– El saló. El menjador. La cuina
– El dormitori. L´habitació dels fills
– El bany
– L´estudi, l´oficina o lloc de treball
– Exercici pràctic a classe.
– Meditació Feng Shui intern: Canal central Cel-Terra

– Sha Qi- Sheng Qi
– Fletxes i Qi tallant
– Espais i objectes generadors i inhibidors d´harmonia
– El color. El buit i l´ordre.
– Exercici pràctic a classe.
– Meditació Feng Shui intern: Treball personal amb els animals celestials.

– El mapa del Luo Shu, representació, atributs i aplicació.
– Portar a classe els plànols de l´habitatge (casa, pis, estudi).
– Estudi dels plànols segons el Feng Shui clàssic de la Forma i aplicació pràctica.

 

Dates:               20 i 21 de Gener

Horari:             Dissabte de 10:00 h a 13:30 h i del 15:00 h a 18:30 h. Diumenge de 10:00 h a 14:00 h

Preu:                 90 € (Places limitades)

Informació:    616 95 23 14 /  info@happyyogagirona.com

Imparteix:     Alícia Castan Masip. Arquitecta especialitzada en arquitectura sostenible, Feng Shui Clàssic, Geobiologia i Salut de l´hàbitat. Alícia Castan Masip, arquitecta per la UPC.

A nivell personal sempre he sentit una gran motivació pel món intern i el món extern de les persones i de l´entorn que ens envolta, tant l´arquitectura, les nostres ciutats, com la natura i la seva interrelació; i com entendre i aprofundir en la relació entre la natura, l´home i el seu hàbitat, ens permet viure amb salut, benestar i major felicitat.
Això m´ha portat a estudiar i profunditzar des de fa més de 20 anys la geometria sagrada, la relació home-hàbitat-natura, l´arquitectura sostenible, la bioconstrucció, la Salud de l´hàbitat, la geobiologia, els camps electromagnètics en els habitatges, el Feng Shui Clàssic i al mateix temps la meditació, la visualització i la consciència corporal amb diferents tècniques. Dirigeixo el despatx d´arquitectura ARSS arquitectes (arquitectura – salut – sostenibilitat) on integro aquestes disciplines des de fa anys en el disseny dels projectes, tenint cura de la salut i harmonia de les persones i del medi ambient. Des d´aquesta motivació personal, fa 12 anys vaig crear la tècnica de la visualització de la Casa de l´ànima per crear els projectes d´arquitectura de les cases, acompanyant a les persones a deixar emergir des del seu interior, des de la ment sense judici, la ment no conceptual, la seva Casa de l´ànima, en un procés profund, pràctic i sanador. Imparteixo la tècnica de la visualització de la Casa de l´ànima juntament amb el Feng Shui Clàssic i Geobiologia, en el Postgrau de Salut i harmonia de l’Hàbitat del Col•legi d´arquitectes de Barcelona, i al Màster de Bioconstrucció de la Universitat de Girona.
Els arquitectes podem acompanyar, escoltar, ajudar i crear conjuntament amb les persones, les seves cases o transformar les cases que habiten en les seves llars amb el sentit profund de la seva Ànima.