L´art del Feng Shui clàssic – Visualització de la casa de l´ànima. Feng Shui intern

APENDRE LA TECNICA DE FENG SHUI CLASSIC PER REDISENYAR I CREAR UN VINCLE PROFUND AMB LA TEVA LLAR

El FENG SHUI es defineix com l’art d’estar en harmonia amb el món que ens envolta i amb un mateix.

El curs-taller es centra en l’experiència directa de la teoria, aplicant el coneixement a exemples reals. És un curs profund, pràctic i vivencial.

No cal haver cursat cap nivell de Feng Shui

Mòdul IV. VISUALITZACIO DE LA CASA DE L´ANIMA. FENG SHUI INTERN

 –     Introducció a La Casa de l´ànima. Feng Shui intern. 

–      Exercici pràctic profund: Tècnica de la Visualització de la Casa de l´ànima.

–      Relaxació corporal, consciència corporal, visualització.

La casa pot ser el lloc idoni que ens permeti desenvolupar tot el nostre potencial, que expressi  qui som internament, l´expressió exterior del nostre ser interior, i per tant que sentim que la casa forma part de nosaltres, que ens permet ser nosaltres mateixos, sentir-nos segurs, arrelats, amb un sentit de pertinença, connectats amb els cicles de la natura, i amb allò que sentim que és sagrat per a nosaltres. És el nostre lloc de referència on volem tornar. Aquest factors son molt importants per poder viure amb salut, claredat interna per saber cap a on ens dirigim, i amb harmonia. A nivell molt profund, la casa és un reflexa de les nostres esperances, somnis, creences i potencialitats.

Definició: l´ànima és una paraula que utilitzem per descriure la part central o essencial de quelcom, el nucli vital. En el sentit més profund, també descriu l’essència del ser humà.

Primer caldria preguntar-nos que representa per nosaltres la llar, la nostra casa, i on ens sentim verdaderament a casa nostra. Quan descobrim que significa per a nosaltres què vol dir “casa”, llavors podem començar a crear un tipus d´ambient, de disseny de casa que contingui aquest classe de qualitat. Per poder esbrinar el que expressa la nostra essència, cal que connectem des d´una part que pertany més a l´àmbit profund intern que no a la nostra ment lògica.

–      Exercici pràctic sobre el plànol de la casa: com introduir petites pinzellades a la nostra casa per a que expressi la nostra essència, la casa de l´ànima.

Portar el plànol de la vostra casa i portar colors.

No cal haver cursat cap nivell de Feng Shui

Dates:              6 de Maig

Horari:            Diumenge de 10:00 h a 14:00 h i del 15:30 h a 20:00 h.

Preu:                 70 € (Places limitades)

Informació:     616 95 23 14 / info@happyyogagirona.com

Imparteix:

Alícia Castan Masip, arquitecta per la UPC. Arquitecta especialista en Sostenibilitat, Feng Shui Clàssic, Geobiologia i Salud de l´Hàbitat.

A nivell personal sempre he sentit una gran motivació pel món intern i el món extern de les persones i de l´entorn que ens envolta, tant a l´arquitectura, les nostres ciutats, com la natura; i com entendre i aprofundir en la relació entre la natura, l´home i el seu hàbitat, ens permet viure amb salut, benestar i major felicitat.

Això m´ha portat a estudiar, a formar-me i a profunditzar des de fa més de 20 anys en l´arquitectura sostenible, la bioconstrucció, el Feng Shui clàssic, la geobiologia, la geometria sagrada, la salut de l´hàbitat, els camps electromagnètics en els habitatges, i al mateix temps la meditació, la visualització creativa i la consciència corporal amb diferents tècniques i escoles. Dirigeixo el despatx d´arquitectura ARSS arquitectes (arquitectura – salut – sostenibilitat) on integro aquestes disciplines des de fa anys en el disseny dels projectes, tenint cura de la salut i harmonia de les persones i del medi ambient. Des d´aquesta motivació personal, fa 15 anys vaig crear la tècnica de la visualització de la Casa de l´ànima per crear els projectes d´arquitectura de les cases, o redissenyar aquestes, acompanyant a les persones a deixar emergir des de la ment no conceptual, la seva casa de l´ànima, en un procés profund, pràctic i sanador. Imparteixo la tècnica de la visualització de la Casa de l´ànima juntament amb la formació de Feng Shui clàssic i Geobiologia, en les cinc edicions del Postgrau de Salut i Harmonia de l’Hàbitat del Col·legi d´arquitectes de Barcelona, i les quatre edicions del Màster de Bioconstrucció de la Universitat de Girona. Sóc consultora i formadora de Feng Shui clàssic per particulars i empreses.

“Els arquitectes podem acompanyar, escoltar, ajudar i crear conjuntament amb les persones, per a transformar les cases que habiten en les seves llars amb un sentit profund.” Alícia Castan