L´art del Feng Shui clàssic – Geobiologia i salut de l´habitat

APENDRE LA TECNICA DE FENG SHUI CLASSIC PER REDISENYAR I CREAR UN VINCLE PROFUND AMB LA TEVA LLAR

El FENG SHUI es defineix com l’art d’estar en harmonia amb el món que ens envolta i amb un mateix.

El curs-taller es centra en l’experiència directa de la teoria, aplicant el coneixement a exemples reals. És un curs profund, pràctic i vivencial.

No cal haver cursat cap nivell de Feng Shui

 

Mòdul III. GEOBIOLOGIA I SALUT DE L´HABITAT 

–      Geobiologia i radioestèsia. Salut de l´habitat

–      Energies procedents del subsòl. Geopaties

–      Com detectar-les.

–      Estris de radioestèsia: escala de Bovis, varetes i pèndul

–      Pràctica sensibilització corporal Chi Kung estil Wai Tan Kung

–      Explicació pràctica a classe: portar varetes i pèndul.

–      Practica geobiologia a classe. Com detectar les geopaties i realitzar un plànol de geobiologia.

–      Com harmonitzar les Geopaties.

–      Salut de l´Hàbitat: petita descripció sobre bioclimatisme, bioconstrucció, electromagnetisme, energies renovables i reciclatge d´aigües.

–      Meditació Feng Shui interior: La Casa – l´arbre de la vida

Portar varetes i pèndul.

Dates:               5 de Maig

Horari:             Dissabte de 10:00 h a 14:00 h i del 15:30 h a 20:00 h.

Preu:                 70 € (Places limitades)

Informació:     616 95 23 14 / info@happyyogagirona.com

Imparteix:

Alícia Castan Masip, arquitecta per la UPC. Arquitecta especialista en Sostenibilitat, Feng Shui Clàssic, Geobiologia i Salud de l´Hàbitat.

A nivell personal sempre he sentit una gran motivació pel món intern i el món extern de les persones i de l´entorn que ens envolta, tant a l´arquitectura, les nostres ciutats, com la natura; i com entendre i aprofundir en la relació entre la natura, l´home i el seu hàbitat, ens permet viure amb salut, benestar i major felicitat.

Això m´ha portat a estudiar, a formar-me i a profunditzar des de fa més de 20 anys en l´arquitectura sostenible, la bioconstrucció, el Feng Shui clàssic, la geobiologia, la geometria sagrada, la salut de l´hàbitat, els camps electromagnètics en els habitatges, i al mateix temps la meditació, la visualització creativa i la consciència corporal amb diferents tècniques i escoles. Dirigeixo el despatx d´arquitectura ARSS arquitectes (arquitectura – salut – sostenibilitat) on integro aquestes disciplines des de fa anys en el disseny dels projectes, tenint cura de la salut i harmonia de les persones i del medi ambient. Des d´aquesta motivació personal, fa 15 anys vaig crear la tècnica de la visualització de la Casa de l´ànima per crear els projectes d´arquitectura de les cases, o redissenyar aquestes, acompanyant a les persones a deixar emergir des de la ment no conceptual, la seva casa de l´ànima, en un procés profund, pràctic i sanador. Imparteixo la tècnica de la visualització de la Casa de l´ànima juntament amb la formació de Feng Shui clàssic i Geobiologia, en les cinc edicions del Postgrau de Salut i Harmonia de l’Hàbitat del Col·legi d´arquitectes de Barcelona, i les quatre edicions del Màster de Bioconstrucció de la Universitat de Girona. Sóc consultora i formadora de Feng Shui clàssic per particulars i empreses.

“Els arquitectes podem acompanyar, escoltar, ajudar i crear conjuntament amb les persones, per a transformar les cases que habiten en les seves llars amb un sentit profund.” Alícia Castan