L’Art de Feng Shui Clàssic

T’agradaria aprendre l’art del Feng Shui clàssic per redissenyar i crear un vincle més profund amb la teva llar o oficina? Et proposem el curs de l’Alicia Castan, arquitecta especialitzada en arquitectura sostenible, geobiologia, salut de l’hàbitat i Feng Shui clàssic.

El curs es durà a terme al Happy Yoga de Girona els dissabtes 13 d´Abril, 4 de Maig, 18 de Maig i 25 de Maig i et permetrà assolir una base teòrica sobre el Feng Shui clàssic i una aplicació pràctica en casos reals. La formació anirà orientada a l’experiència directe de la teoria, aplicant els coneixements a exemples concrets, així com un treball de consciència corporal i meditació amb els coneixements que s’integren.

El Feng Shui es defineix com l’art d’estar en harmonia amb el món que ens envolta i amb un mateix. Basada en l’observació de la natura, és una ciència que abraça totes les àrees vivencials de les persones amb l’objectiu de millorar el seu propi benestar i la salut de les persones que hi conviuen.

Una oportunitat ideal per millorar aquells aspectes de la teva vida personal i professional actuant en els espais corresponents. A més, els assistents podran dur els plànols de la seva casa per tal que l’aplicació de la teoria sigui en un cas real i propi.

CURS: L’ART DEL FENG SHUI CLÀSSIC PRÀCTIC

Amb Alícia Castan Masip. Arquitecte especialitzada en arquitectura sostenible, Feng Shui Clàssic, Geobiologia i Salut de l’Hàbitat.

Durada:     4 sessions 13/04, 4/05, 18/05 i 25/05
Horari:      10:00 – 14:00 i de15:30 h a 19:00 h amb 1 hora i mitja per dinar
Lloc:           Happy Yoga C/ St. Agustí 40, Girona
Preu:          70 € cada dissabte

Més informació i reserves:       616 952 314