Jornades del perdó

PROGRAMA DE LES JORNADES

Les Jornades són una introducció a l’experiència relativa al perdó, vist com un camí de autorealització no dualista. El perdó transpersonal és una nova mentalitat que implica un profund canvi de percepció del món i d’un mateix.

L’Escola del Perdó ofereix un plantejament de pràctiques interiors psicoespirituals útil per a integrar i vivenciar una mentalitat de pau.

CONSTEN de CINC TALLERS, UN DISSABTE al MES, DES DE FEBRER FINS A JUNY, A EXCEPCIÓ DE L’ÚLTIM al juny QUE SERÀ DURANT UN CAP DE SETMANA CONDUÏT per JORGE LOMAR.

Els tallers seran impartits per facilitadors de l’Escola del Perdó de la “Associació Consciència”.

DATES i CONTINGUTS DE CADA TALLER:

1r TALLER: Dissabte 9 de Febrer, “EL FINAL del SOFRIMENT”

L’ensenyament i l’aprenentatge, l’aprenentatge i l’ensenyament es donen simultanis i ara. Sempre Ara. No haig d’esperar a cap futur per a Triar despertar. El futur no existeix com a tal, és un succeir en la meva experiència, una experiència que he triat totalment, ningú em fa res, ni tan sols jo he fet res a ningú. Sóc l’Ésser, renaixent a cada moment que Trio la pau, en què Trio Unir-me, i deixar d’experimentar-me només. TOT donant-se en el mateix Instant…

El teu Pare et va crear completament lliure de pecat, completament lliure de dolor i completament a resguard de tot sofriment. (UCdM – T.10.V.9.9)

Facilitadors: M. Àngela Ros Costa, Manuel Rodríguez Alejandre Facilitadors de l’Escola del Perdó, i Vicente Turégano facilitador d’Un Curs de Miracles.


2n. TALLER: Dissabte 9 de Març “UN PROPÒSIT UNIFICAT” LA TEVA VOLUNTAT ÉS SER

La teva veritable voluntat és experimentar-te en aquest món, en aquesta forma, com l’expressió de Déu que ja ets. Això és l’única cosa que desitges però no ho saps.

Aquesta voluntat està atrapada per un programa que et parla de voluntat separada i de lliure albir. És el seu defensa davant l’experiència de la veritat, que és inevitable i que ocorrerà sense esforç ni sacrificis, només amb la rendició i l’acceptació.

La inversió tan forta que hem fet d’aquest desig separat ens fa viure en un món de límits, pors i manques, buscant en ell una cosa concreta que li doni forma a aquest desig profund d’identitat unificada. Una cerca tan infructuosa com innocent perquè en la fragilitat de la separació no ho trobaré.

Quan el desig és ple la voluntat s’unifica, la fabricació deixa el seu espai perquè la creació ens mostri la realitat que sempre va estar disponible i ja era: ets l’expressió de l’Ésser, l’experiència de l’amor.

Indagarem amablement sobre els principals aspectes del programa que són el major obstacle al desig d’Unitat. I després del silenci i el discerniment arribarem a reconèixer aquesta única voluntat en el profund de cada experiència que vivim, descobrint que l’expressió està present més enllà del que els ulls del cos puguin veure o interpretar. Tries viure la veritable expressió.

Facilitador: Agustín Casado. Facilitador i tutor de l’Escola del Perdó.


3er. TALLER: Dissabte 6 d’Abril, “SÓC ABUNDÀNCIA”

Sovint l’abundància es relaciona amb la quantitat de diners, béns o relacions que crec tenir en el món. Aquesta idea d’abundància només reflecteix l’oblit de Qui Sóc i del propòsit de la vida. Aquesta idea d’abundància, sense cap dubte em porta a buscar-la on no puc trobar-la. Aquesta idea d’abundància és una soga al coll que em comprimeix, m’ofega i que no em representa. Què és l’abundància? Respondre a aquesta pregunta des de Dins i acceptar-la resposta que neix és conèixer l’expressió de Déu.

“Ser abundant és acceptar qui sóc i expressar-ho en aquest moment. És acceptar que sóc el creador i la creació. Sóc pura creativitat viva. No hi ha límit, ni manca en mi. Sóc l’explosió de l’amor de Déu donant-se ara i l’accepto i ara, no puc deixar de donar-la”

Facilitadora: Reyes Ollero. Directora de l’Escola del Perdó.

4t TALLER: Dissabte 11 de Maig, “MENT LLIURE SÓC CAPACITAT”

Què és la malaltia? Com visc els meus processos de dolor, limitació física i incapacitat? Estic disposat a sortir dels esquemes de programació que em fan creure que sóc un cos?

En aquest taller recordarem com és la meva veritable naturalesa, lliure i expansiva. Com la meva capacitat de Sentir és total, malgrat que, a vegades, viva experiències de limitació, malaltia o dolor. Podrem observar junts les resistències a deixar anar la meva identificació amb el cos i el personatge. Com la creença en la ferida, determina la meva caminar i com puc transitar qualsevol escenari des de l’escolta, la humilitat i la innocència.

De la mà de l’ajuda, sempre disponible, del Mestre intern, ens obrirem a l’Acceptació, retrobant-nos amb la nostra veritable IDENTITAT.
Sóc el fill de Déu, lliure i totalment estimat ara.
Viu en Comunió amb el meu Pare, i sóc tal com Ell em va crear.
No hi ha malament en mi.
No hi ha ferida, ni separació.
Rebo l’etern regal de ser un amb Tot Sóc l’expressió de l’Amor

Facilitadora: Carmen Marín. Facilitadora i tutora de l’Escola del Perdó.


5è i Últim Taller: Cap de setmana, Dissabte i Diumenge, 8 i 9 de Juny. Taller “Trio ser feliç ara: discerniment”

Un taller de discerniment en el món de relacions quotidià: que és il·lusió i que és la Realitat. Només la Realitat em permet ser feliç ara, només la Realitat em retorna el poder d’estimar aquest moment.

El discerniment de Qui realment ets es va assentant en el profund del cor, és veritablement la protecció contra la profunda amargor que ens produeix la il·lusió. Però també cal comprendre profundament què és la il·lusió, perquè el discerniment té moltes etapes, i l’etapa del cor és la més avançada.

Discerniment no significa rebutjar al món, ni establir que és el correcte. El victimisme és l’obstacle al discerniment de la unitat. El discerniment sol s’obre en la teva consciència des de la total responsabilitat, ja que és la profunda comprensió de la il·lusió, atrevir-se a tractar amb ella i a transcendir-la en deixar-te impregnar de la Realitat que hi ha després de totes les coses. Discerniment és llum, és presència i és amor. Discerniment és un art, l’art de reconèixer l’engany en el pensament, l’art de deixar anar el vell, l’art del pensament mateix que et retorna la unitat de ment i cor.
El discerniment és el fonamental.

Trio ser feliç ara mateix? El discerniment et porta al poder de la via directa.
Basat en l’experiència de Jorge Lomar, inspirat per Un Curs de Miracles, Un Curs d’Amor, la Via del Mestratge, Brent Haskell i el Vedanta Advaita.

Facilitador: Jorge Lomar, facilitador, escriptor i president de l’Associació Consciència – Escola del Perdó.

PREUS de les JORNADES:

• Cada taller solt té un preu de 60 € i el cap de setmana amb Jorge Lomar 80 €

• Preu Especial per a repetidors de les Jornades completes en anys anteriors 45 € cada cintura d’un dia.

• Ningú queda exclòs per raons econòmiques.

LLOC: Centri Happyyoga – C. Sant Agustí, 40 – GIRONA
(a 12 min. de l’Estació de Girona).

HORARIS: Dissabtes de 10 a 20 h. amb una pausa per a menjar. El cap de setmana de Juny, diumenge de 10 a 14 h.

INFORMACIÓ COMPLETA i INSCRIPCIONS: M.ÀNGELA ROS COSTA: 669.480.231 – info@caminandoaldespertar.com

TORNAR