Jornades del perdó

PROGRAMA DE LES JORNADES

Les Jornades són una introducció a l’experiència relativa al perdó, vist com un camí de autorealizació no dualista. El perdó transpersonal és una nova mentalitat que implica un profund canvi de percepció del món i d’un mateix.

L’Escola del Perdó ofereix un plantejament de pràctiques interiors psicoespirituals útils per integrar i vivenciar una mentalitat de pau.

CONSTEN de CINC TALLERS, UN DISSABTE al MES, DES DE FEBRER FINS A JUNY, A EXCEPCIÓ DE L’ÚLTIM al juny QUE SERÀ DURANT UN CAP DE SETMANA CONDUÏT per JORGE LOMAR. Els tallers seran impartits per facilitadors de l’Escola del Perdó de la “Associació Consciencia”.

DATES i CONTINGUTS DE CADA TALLER:

1er. TALLER: Dissabte 17 de Febrer, “LA MIRADA INNOCENT”

És l’anhel del nostre cor, és el desig atès per l’abraçada de l’Amor. És la senda que recorro en aquesta aparent percepció del món/temps. per reconèixer-me en la Unitat de l’Ésser, la fi de la creença en la separació.

Voler veure d’una altra manera expressa un desig, una voluntat de canviar de percepció, de reconèixer que la manera d’interpretar la vida per la meva banda està sent equivocada i em genera sofriment.

La innocència no és una qualitat atribuïble a un compartiment o un judici que expressi que no sóc culpable d’alguna cosa dolorosa que va succeir en un moment donat. Innocència és l’estat de l’Ésser, és alguna cosa immutable que no està subjecte al vaivé de les percepcions.

Ara podem decidir-nos per connectar amb el silenci i deixar que el nostre Ser ens digui com és mirar des de la innocència, des d’endins, sense conceptes, sentint la vida i acceptant els seus avatars per poder permetre que la nostra mirada sigui transformada en innocència.

“L’alumne feliç no pot sentir-se culpable pel fet d’haver d’aprendre… L’alumne que està lliure de culpa aprèn amb facilitat perquè els seus pensaments són lliures.” UCdM T.14.III.1

Facilitadors: M. Àngela Ros Costa, Manuel Rodríguez Alejandre Facilitadores de l’Escola del Perdó, i Vicente Turégano facilitador d’Un Curs de Milagros.

2º TALLER: Dissabte 24 de Març “EL FINAL DE LA CERCA”

La meva relació amb el món ha estat marcada per l’exigència, per la necessitat de demostrar, per la superació constant. L’espiritualitat, en moltes ocasions, ha estat també una altra excusa per elaborar un camí “propi”, el meu particular viatge de l’heroi a la recerca del definitiu, encara que per donar-li imatge de transcendència cridés “Déu” al que se’m semblava a cada moment “definitiu”.

Ara ja no vull recórrer més aquests passos. Ara em detinc i descanso de la cerca interminable. Ara és el moment de reconèixer la relació amb la Vida en sentit ple, sense deutes pendents, sense sendes per descobrir. És la pròpia Vida la que em descobreix a cada moment lo nou. Ja no sóc més un cercador insaciable, algú necessitat de Déu. Ara, en aquest instant infinit, Sóc.

“És precisament en el lloc en què et vas detenir, on has de tornar. Pels qui estan decidits a buscar, sempre hi ha una mica més que buscar, però aquells que troben han de parar per adonar-se del que han trobat, i per adonar-se que ja no busquen més” UCDA

Facilitador: Kiko Rojas. Facilitador i tutor de l’Escola del Perdó.

3er. TALLER: Dissabte 28 d’Abril, “SENSE LÍMITS”

Lo que anomeno vida no té res a veure amb la Vida, lo que anomeno amor, no té res a veure amb l’Amor, lo que anomeno realitat no té res a veure amb la Realitat… Per experimentar-me com un persona, he hagut de jugar a alterar el significat de la Unitat fins a oblidar el significat de Déu.

Només un joc, solament un somni d’alteració del que desperto a cada moment on la meva voluntat deixa d’estar separada de la Déu i m’obro a la Relació.

“Aquest taller neix de la meva necessitat d’explorar la vida sense límits. Viure’m des del límit em porta a experimentar una experiència contractiva que es manifesta a través del sofriment. L’experiència més directa de la meva creença en el límit és la por. Por a no ser capaç, a no ser reconeguda, al rebuig. La meva por a l’amor i per tant a Déu”

Durant aquesta trobada explorarem el límit, la seva falsedat i de la mà del mestre intern ens donarem total permís per sentir el poder de la ment i obrir-me relació amb Déu.

El desfet del límit és el paisatge constant del camí del perdó. Trio l’amor, trio a Déu i el límit que em separava de la vida s’esvaeix.

Sóc expressió, no limitació.
Sóc amor no por.
Sóc ment no un cos.
Sóc Un en Relació
No hi ha límit que em separi de tu.
No hi ha límit que em separa de Déu
Sóc sense límit despert a la relació

 

Facilitadora: Reyes Ollero. Directora de l’Escola del Perdó.

4º TALLER: Dissabte 26 de Maig, “APRENENTS DEL SILENCI – LA RESPOSTA CREATIVA”

Aquest és un taller, o laboratori que ens convida a ser conscients experiencialment del procés vital i creatiu del que som partícips i font ininterrompudament… ens convida a conrear la nostra mirada desperta, a obrir-nos a la ment miraculosa, viure des de la decisió sostinguda de mirar i ser veritat.

Junts, practicarem el “fer-nos a un costat”, ens convidarem a escoltar-nos, més enllà de totes les nostres creences i valoracions; a explorar la nostra capacitat d’accés a l’espai del coneixement compartit que ens posa en contacte amb la callada i precisa resposta, aquesta que demana ser expressada des del nostre profund desig de ser i fluir lliurement enmig de l’instant quotidià i ple de vida.

Partint d’idees, inquietuds, preguntes, desitjos; i mitjançant diàlegs i pràctiques d’indagació, presència i silenci; ens posarem tots al servei de la gran intel·ligència, obrint-nos a la humilitat del que no sap però que obre el seu cor al regal present per veure néixer el nou, a través de “mi”, i en relació, instant a instant.

Facilitadora: Marianela Morales. Facilitadora i tutora de l’Escola del Perdó.

5º i Últim Taller: Cap de setmana, Dissabte i Domingo, 16 i 17 de Juny

Taller “Voluntat d’Estimar”. Pràctica i experiència del perdó no dual.

Una trobada experiencial per introduir-se, aprofundir i experimentar des del lloc en el qual s’uneixen ment i cor, les bases de la pràctica i la mentalitat del perdó no dual. Ens centrarem en tres punts de comprensió i pràctica: l’atenció, la perspectiva interior de la no dualitat i l’aplicació a la vida quotidiana, prestant especial atenció a les relacions personals.

Hi ha un camí interior entre la pau i l’alegria de viure.

Enfocar l’atenció adequadament i comprendre el camí que estem recorrent resulta fonamental per viure autènticament la no dualitat i detectar des d’un estat receptiu els mil trucs del programa mental de separació que invariablement ens encaminen a la identificació i fabricació d’un personatge ideal.

La idea de relació, en el perdó no dual, gira entorn de les altres persones i les projeccions perceptives que estan implicades, però a més, excedeix aquest camp fins a comprendre i viure una perspectiva ampliada de relació amb la vida. Que és la ment, el sentir, com s’aplica i comprèn la profunda mentalitat del perdó no dual del Advaita, Un Curs de Miracles i Un Curs d’Amor.

Facilitador: Jorge Lomar, facilitador, escriptor i president de l’Associació Consciencia – Escola del Perdó.

PREUS de les JORNADES:

• Cada taller solt té un preu de 60 € i el cap de setmana amb Jorge Lomar 80 €

• Preu Especial per a repetidors de les Jornades completes en anys anteriors 45 € cada taller d’un dia.

• Ningú queda exclòs per raons econòmiques.

LLOC: Centre Happyyoga – C. Sant Agustí, 40 – GIRONA
(a 12 min. de l’Estació de Girona)

HORARIS: Dissabtes de 10 a 20 h. amb una pausa per menjar. El cap de setmana de Juny, diumenge de 10 a 14 h.

INFORMACIÓ COMPLETA i INSCRIPCIONS:    M.Àngela Ros Costa        669.480.231 – info@caminandoaldespertar.com

TORNAR