Jornades del perdó

PROGRAMA DE LES JORNADES

Les Jornades són una introducció a l’experiència relativa al perdó, vist com un camí de autorealització no dualista. El perdó transpersonal és una nova mentalitat que implica un profund canvi de percepció del món i d’un mateix.

L’Escola del Perdó ofereix un plantejament de pràctiques interiors psicoespirituals útil per a integrar i vivenciar una mentalitat de pau.

CONSTEN de CINC TALLERS, UN DISSABTE al MES, DES DE FEBRER FINS A JUNY, A EXCEPCIÓ DE L’ÚLTIM al juny QUE SERÀ DURANT UN CAP DE SETMANA CONDUÏT per JORGE LOMAR.

Els tallers seran impartits per facilitadors de l’Escola del Perdó de la “Associació Consciència”.

DATES i CONTINGUTS DE CADA TALLER:

1r TALLER: Dissabte 15 de Febrer, “EL DESPERTAR de l’ÀNIMA”

Vull descobrir JA una manera pràctica i amable de viure d’acord amb la Veritat?

No té res a veure amb missions, serveis, patrons d’un sistema dual, après i manifestat amb el pas del temps en un mateix i l’entorn anomenat món, planeta, univers, etc..

Quan la nostra ànima “adormida” sent i atén l’anomenada en despertar, els camins comencen a obrir-se davant nosaltres, i la llum del Ser centelleja en l’horitzó, i els nostres passos avancen a través de trobades, impulsos, desitjos profunds i girs de guió.

Entónces cada respiració sentida i conscient ens connecta amb l’anhel de l’ànima que vol tornar al lloc del qual, en realitat, mai es va absentar: la serena Alegria eterna de la Vida en la Unitat.

Facilitadors: M. Àngela Ros Costa, Manuel Rodríguez Alejandre Facilitadors de l’Escola del Perdó, i Vicente Turégano facilitador d’Un Curs de Milagros.


2n. TALLER: Dissabte 14 de Març “L’ABRAÇADA A TOT”

Aquesta jornada és una nova oportunitat per a continuar integrant la consciència d’Unitat.

La consciència que tot el que dónes t’ho dónes i tot el que negues t’ho negues.

Perquè secretament, en un lloc sense llum en el teu interior, allò que roman jutjat, és un lloc buit d’Amor en tu. És un lloc que està demanant la teva abraçada.

A través d’una mirada honesta a la nostra vida, obrirem un espai d’acolliment al nostre món emocional i relacional, permetent-nos donar una resposta nova a tots els llocs interns que estan absents de la nostra abraçada.

És la resposta incondicional de l’Amor quan l’invoques. L’abraçada a tot et deixa radicalment en intimo contacte amb Qui Ets i aquest contacte és l’autèntica medicina.

Facilitadora: Ana Sánchez. Facilitadora i tutora de l’Escola del Perdó.


3er. TALLER: 18 de Abril, “DESAPEGO. UN CAMINO de ENTREGA a la VERDAD Y LA VIDA”.

Todo cuanto sucede en nuestras vidas, acontecimientos, encuentros y circunstancias nos van allanando el camino para soltar todo lo que no es real. Con este taller se invita a mirar desde la mirada del Amor, empezando por uno mismo para poder amar todo sin excepción. Cultivaremos la Amabilidad y la Confianza que facilitarán la voluntad de ser amor y no miedo. Descubriremos nuestra fortaleza interior y el poder de la aceptación para ir soltando toda creencia en la amenaza y la defensa. Y nos atreveremos a soltar el juicio que es el apego al miedo, puro resentimiento encarnado para seguir por mi cuenta. Veremos juntos donde se encuentra nuestra Guía infalible, esa que nos recuerda una y otra vez que no hay nada que temer, que solo amemos, nos sintamos amados y seamos amables por siempre. Todo lo que somos es Amor.

Facilitadora: Inma Martínez. Facilitadora y tutora de la Escuela del Perdón.


4t TALLER: Dissabte 16 de Maig, “EL REGAL del NOU. PERMÍS i LLIURAMENT”

El Nou és Aquí. Viu després del teu pensament separat. El Nou és el desconegut i el totalment conegut. El Nou et crida en cada respiració en cada relacion. Al llarg del teu camí humà Quantes vegades has pensat el meravellós que seria tornar a començar? Una part de tu sabia que no era possible, una altra s’esforçava per un nou començament però retenint tot el teu passat. El nou que t’oferies a través del món no era el Nou. Era la vell prenent noves forma, cossos nous, noves relacions, nous escenari, i en el teu interior només un alleujament passatger i més dins la mateixa solitud…

El teu record de la realitat expressat en esperança t’empenyia a intentar-lo una vegada més, fins que vas escoltar l’anomenada al que sense saber-lo ja era el Nou. El Nou sempre t’espera. El Nou és el Present i el seu reconeixement succeeix en el constati permís total i genuïna lliurament.
“El nou és deixar d’interpretar a Déu i lliurar-me a ser la seva original expressió”

“M’obro i neix l’espai on em trobo amb tu, tot permès, tot reconegut en la completa innocència sense deutes, sense mal. El món vençut sense lluita a cop de lliurament de mi a Tu. El món vençut i nascut en el Nou. Tot és contemplat com el Regal que sempre vaig esperar. Sento el meu cor desbordat de Vida que vola i vessa en tota pura bellesa. No és ni conte, ni és ficció és Amor”

Facilitadora: Reyes Ollero. Directora de l’Escola del Perdó.


5è i Últim Taller: Cap de setmana, Dissabte i Diumenge, 13 i 14 de Juny. Taller “Consciència del Jo real”

Facilitador: Jorge Lomar, facilitador, escriptor i president de l’Associació Consciència – Escola del Perdó.

Una trobada dedicada a enfocar i aprofundir en les bases de la pràctica no-dual. La via directa consisteix a viure el Jo real, i tornar constantment a l’observació des del Jo real de tot el que És, fins a anar integrant l’expressió del Jo real com el veritable exercici de reconeixement.

No hi ha objectius mundans en la via directa, però si hi ha un món amb el qual s’estableix una relació. Per això, en aquest espai compartit, veurem la relació entre el Jo real i el món, la consciència i tot el que És.

Temes:

• Què és el Jo real.
• La consciència del Jo real.
• La nostra resistència a la consciència del Jo real.
• La relació amb els altres des del Jo real.
• L’humà i el Jo real.
• El món i el Jo real.PREUS de les JORNADES:

• Cada taller solt té un preu de 60 € i el cap de setmana amb Jorge Lomar 80 €

• Preu Especial per a repetidors de les Jornades completes en anys anteriors 45 € cada taller d’un dia.

• Ningú queda exclòs per raons econòmiques.

LLOC: Centri Happyyoga – C. Sant Agustí, 40 – GIRONA
(a 12 min. de l’Estació de Girona).

HORARIS: Dissabtes de 10 a 20 h. amb una pausa per a menjar. El cap de setmana de Juny, diumenge de 10 a 14 h.

INFORMACIÓ COMPLETA i INSCRIPCIONS: M.ÀNGELA ROS COSTA: 669.480.231 – info@caminandoaldespertar.com

TORNAR