Els Tres Centres de Poder

En les tres estructures més importants del nostre cos, pelvis, tòrax i cap, es troben tres centres energètics que comanden la nostra facultat d’alinear i mantenir-nos presents i íntegres.

Arrelar en la confiança, respirar amb consciència i obrir la nostra visió, són veritables poders que tenim com a éssers humans.

Amb la pressió i l’estrès a què ens sotmetem, la nostra energia vital perd força, els poders es repleguen, els centres no poden complir la seva funció totalment, no és fàcil alinear-nos o centrar-nos en el dia a dia. Les tendències més inconscients i automàtiques ens van portant i no som del tot lliures en les nostres decisions i actes.

Si trobem les eines per tornar a connectar amb aquests centres de comandament i les estructures que els guarden, podrem sentir més integritat en el nostre moviment vital i començar un procés d’alineació que ens portarà a recuperar aquests poders que ens pertanyen.

Que el que penso, el que sento i el que faig sigui representatiu de qui sóc, de qui som.

En aquest taller, coneixerem cadascun d’aquests centres, Hara o Kanda, Anahata Cor i Ajna Tercer ull. Veurem la seva funció, les seves qualitats i la sinergia que es dóna entre ells. Hi haurà teoria i pràctica, amb elements ioguis i meditatius.

Per a qui vulgui tornar a connectar amb el seu cos, energia i ment. Per caminants de l’autoconeixement i la consciència. Per a qui tingui ganes d’aprendre o ampliar eines d’escolta i respecte interior.

Guiat per Fedora Fonseca

Titulada en Dansa amb menció en interpretació i pedagogia. Professora de Kundalini Ioga des de l’any 2000. Cofundadora de HappyYoga, Federació de Centres de Ioga a Catalunya i Sud Amèrica. Formadora i directora de la Formació de Kundalini Ioga de l’Associació Prem, durant més de 15 anys, impartint classes a Barcelona, Girona i Buenos Aires. Cocreadora i directora de l’Festival Yoga Es. Creadora del mètode PraanDanza, fusió de Dansa i Yoga. Cocreadora de OpenYoga, fusió de Ioga i Música electrònica. Estudiant i facilitadora d’Un Curs de Miracles .


Dia:               Dissabte 8 Febrer

Horari:         De 10:00h a 18:00h (amb pausa per dinar)

Preu:            65€ (55€ Socis Happy Girona i ex alumnes de Formació)