CURS FORMACIÓ ALIMENTACIÓ VEGANA


Estàs pensant en començar una alimentació vegana però no saps com fer-ho?

Aquesta formació està destinada als que volen iniciar un canvi a la seva salut i consciència alimentària. Conèixer els diferents grups d’aliments, elaborar el propi menú, entendre el cos davant els moviments de les estacions i equilibrar les necessitats psiconutricionals que t’enganxen a certs aliments i emocions.

Saber autogestionar la pròpia alimentació és un tresor per la salut.

L’Art del Veganisme i les lleis naturals, és un curs pioner que engloba i estudia l’alimentació en relació a les necessitats individuals, a les lleis de la naturalesa, i a les necessitats psiconutriconals.

Impartit per Sònia Frigola; Diplomada en Nutrició i Dietètica, Medicina tradicional Xinesa i Kinesiologia Holística. Amb 10 anys d’experiència a consulta privada elaborant plans nutricionals personalitzats i treballant el camp emocional-energètic.

Si la teva vocació és l’alimentació vegana, la naturalesa, la salut, entendre el cos, la ment i la seva relació amb l’alimentació t’ofereixo la possibilitat de fer aquest curs i poder profunditzar i autogestionar la teva alimentació i salut.

Actualment l’alimentació està enfocada en crear un paladar insatisfet contínuament, amb unes grans necessitats d’estímuls constants i un excessiu consum de sucre, productes animals, refinats i estimulants potenciant malalties d’inflamació i sobrealimentació les quals estan a l’ordre del dia (diabetis, hipercolesterolèmies, arteriosclerosis, hipertensió, cansament crònic, problemes digestius…per aquet motiu és important saber portar el timó de la pròpia alimentació.

En aquest curs aprendràs a gestionar un mètode d’alimentació en el que podràs confiar i gestionar tu mateix, a promoure un bon nivell de vitalitat de forma constant, a gestionar i crear els canvis necessaris dins les estacions, a entendre i equilibrar les necessitats emocionals que es compensen desequilibradament amb l’alimentació, a canviar la memòria del paladar d’una forma activa i natural, a entendre les teves necessitats individuals. En resum, podràs autogestionar la teva salut i alimentació d’una forma molt més eficient.

LA INTEGRACIÓ DINS LES LLEIS NATURALS I L’ALIMENTACIÓ VEGANA SÓN UN TRESOR PEL NOSTRE FUTUR.

 

     
Format
Objectius
Programació

 

La formació te una durada de 8 mesos, 45 hores lectives presencials en 14 trobades en dissabte al matí + 45 hores de pràctica al teu ritme amb seguiment personalitzat

Tarifes
  • Preu formació de tot l´any en un sol pagament: 950 €
  • Preu en pagament fraccionat: 3 pagaments (450 euros a Octubre i dos pagaments de 300 euros a Febrer i Abril)

El preu inclou dossier, receptes i tot el material necessari pel curs. S´expedirà Certificat de Formació en Nutrició i Alimentació Vegana

Demana´ns informació per properes edicions… info@happyyogagirona.com