Curs de Yoga Ocular – Alquimia Visual

ALLIBERA ELS TEUS ULLS, EXPANDEIX LA TEVA VISIÓ

Tot el que has vist, ha deixat una empremta en tu, en els teus ulls, en la teva pell, al teu cor, en cada cèl·lula. Aquestes estan plenes de la teva mirada.
Deixa anar les lents que tenen el tint de la teva emoció …

Ulls lliures per Veure amb llibertat: Experimenta la Bellesa de veure amb ulls lliures, amb ulls estimats, amb ulls conscients!

Ànima en els teus Ulls. Re-Connecta’t amb la llibertat de veure.
Redescobreix una nova i més àmplia manera de mirar.

Ioga com a unió. Unió com a una nova i expandida forma de veure.

Unió des del coneixement de totes les dimensions que et regalen els teus ulls. Unió de diverses tècniques que abasten els teus ulls totalment.

Experimentarem en tots els seus aspectes i, si s’ha desenvolupat alguna patología, la sanarem.

Una eina bella i fàcil de connexió amb la llum des dels teus ulls, que són els seus principals receptors quotidians.”

 

METODOLOGIA DEL CURS:

– Exercicis de re-educació i sanació física dels globus oculars, des de la base de l’alimentació a pràctiques per retornar a l’ull la seva forma esfèrica adequada.

– Coneixement de la forma de mirar per ampliar i enlairar la mirada / enfocament mental. Psicologia per veure com veus, i decidir des de la llibertat poder veure més.

– Tècniques per a reconnectar des del centre i / o cor amb l’expressió dels teus ulls. Sentir la bellesa de mostrar-te quan tu decideixis, expressant el teu Ser a través d’una mirada més conscient.

– Sentir els ulls com a via de rebre i expressar la teva llum. Al tenir una intensa connexió amb ells, podràs recordar com els ulls enllacen el micro amb el macrocosmos: Els teus ulls també són part de la connexió terra-cel.

– Tècniques de Psicomàgia i Atenció xamànica per accedir, curar, triar i tallar estats mentals, records, càrregues familiars, etc. que estiguin afectant els nostres Ulls i la llibertat de Veure.

Tot això ho podem rebre des de l’experiència de descobrir l’immens regal d’aprendre a conèixer la veritable naturalesa dels nostres ulls.

Recorda com elevar les parpelles i seguir al teu centre, afavorint un estat més meditatiu en les teves activitats quotidianes.

Xerrada introductòria al curs:
Divendres 6 març de 19h a 20h.
Gratuïta i oberta a tothom

 

Curs de 12 hores presencials:

  • Dissabte 7 març: de 10:00h a 14:00h i de 15:30h a 19:00h
  • Diumenge 8 març : de 10:00h a 14:30h


Cost: 150€ ( 144€ per socis HappyyogaGirona) amb manual i certificat d’assistència.Imparteix: Marisa Aleixandre Gimenez -Umai Amara.

Creadora del mètode “Yoga Ocular Alma en tus Ojos: Alquimia Visual Origen”. Instructora de Kundalini Ioga. Sanadora: Naturòpata, Gemes, Cristalls… i Més. Facilitadora de Xamanisme, especialitzada en Visió i Sexualitat Sagrada. Caminant Medicina para Sexualitat Origen. Facilitadora de la Dansa de l’Ànima. Peregrina de la PachaMAMITA.

 

Lloc: Happy Yoga Girona – Sant Narcís

Informació i inscripcions: info@happyyogagirona.com

Tel. 626 12 59 88 (Marisa)