Cuida l’essència: un viatge en espiral

L’art de deixar anar, nodrir-te i expandir-te

Taller vivencial amb Sophia Style i Gemma Polo

La forma de l’espiral és un dels símbols més antics que existeixen. Reflecteix de manera senzilla i alhora profunda la dansa de la nostra vida, amb els cicles i moviments cap endins i cap enfora, d’introspecció i d’expansió, de transformació i de creació.

També ens parla del centre, del nostre centre, del lloc de quietud i plenitud que rau dins de cadascú. L’espiral ens convida una i altra vegada a tornar a aquest eix, a la llar o el santuari interior, i tenir cura de la nostra essència, d’allò que és invisible als ulls.

Cuidar l’essència significa mirar-nos amorosament, abraçar-nos tal com som i obrir-nos a escoltar la nostra veu més sàvia i autèntica, la veu del nostre cor. Quan parem i dediquem un temps a viatjar cap endins, cap al centre de l’espiral, podem trobar infinitat de tresors.

Aquesta creació neix del desig d’acompanyar-te, des de la presència i l’amor, en el camí d’escoltar els missatges savis de l’espiral en aquest moment de la teva vida.

Emparades pel poder sanador de compartir en cercle, els elements principals que ens nodriran en aquest camí són la naturalesa i les seves metàfores, els arquetips femenins, els símbols i els rituals, el descans profund guiat, la creativitat i la connexió amb el cos.

En el viatge en espiral que et proposem amb aquest taller explorarem la força i el suport que ens ofereixen els arquetips:

  • La transmutació de la Xamana. Per identificar i deixar anar allò que ens carrega i fa nosa. Deixar anar el que ja no ens ajuda. Buidar-nos i alleugerir-nos.
  • El bàlsam de l’Anciana. Per trobar i recordar l’essència d’allò que ens nodreix. Connectar amb la font que ens renova al centre de l’espiral.
  • La vitalitat de la Arquera. Per descobrir el plaer de ser sense aparentar i d’actuar sense empènyer. Acollir allò que ens omple d’alegria.
  • La generositat de la Mare. Per tornar a oferir, crear i donar des d’un lloc genuí i abundant.

Quan tenim cura de la nostra essència, aprenem a cuidar l’essència de totes les coses, i els nostres dons esdevenen fruits per al món.

Aquesta proposta és oberta a dones de totes les edats i en qualsevol etapa vital.

Pot ser especialment adient i inspiradora per a tu si et dediques a acompanyar i tenir cura d’altres persones, ja sigui a la teva feina com a terapeuta, facilitadora, educadora, professional de la salut, emprenedora etc. o en l’àmbit familiar i personal.

Facilitadores

Sophia Style i Gemma Polo. Hem unit els nostres camins i els fruits de l’experiència de molts anys acompanyant dones en la connexió amb la naturalesa cíclica i guiant retirs de meditació i descans profund.

Sophia Style
Antropòloga, doula, escriptora i mare. Fa quinze anys que facilita cercles de dones a Anglaterra i Espanya per connectar amb la saviesa femenina cíclica. Creadora del projecte “Mujer Cíclica”, actualment acompanya i forma dones mitjançant tallers presencials i amb els cursos online “El Camino de la Facilitadora”, “Las Cuatro Lunas en Mí” i “Emprender con el corazón”. Comparteix recursos i inspiració sobre els cicles de la dona, els arquetips i els ritus de pas femenins. www.mujerciclica.com

Gemma Polo Pujol
Acompanyant espiritual i facilitadora de retirs de meditació i descans profund amb “Open Dharma” des de fa quinze anys. Teòloga, apicultora, poetessa i mare, sempre ha reconegut la natura com la seva llar més íntima. Va crear “Dharmaloca”, un eco centre de retir al cor del Montsant, Tarragona, i el projecte “Cavalls per despertar”, amb el desig d’oferir un espai per reconnectar amb l’essència i emergir des del cor. http://gemmapolopujol.com

Informació pràctica

Data:           Dissabte 17 de Novembre de 2018

Horari:       De 10:00 a 14:30h i de 16:30 a 20:00h (Dinarem al Cafè del Parc Migdia)

Lloc:           c/ Sant Agustí 40, Girona.

Preu:          95 €

Les places són limitades i les confirmarem per ordre de reserva i inscripció.

Reserva la teva plaça!  972 208 495 / 616 952 314 /info@happyyogagirona.com 

Fes un pagament de 20 euros abans de l’1 de Novembre mitjançant una transferència bancària al número de compte següent, indicant el teu nom i el concepte “Cuidar l’essència”: La Caixa ES94 2100 0270 4302 0033 0667 (Titular: Associació Happyyoga Girona)

Ens posarem en contacte amb tu abans del dia de taller per confirmar la teva plaça i informar-te sobre les coses que hauràs de portar.

Gràcies pel teu interès en cuidar l’essència!

Amb ganes de compatir amb tu aquest viatge en espiral.